Goana după casă a intrat pe ultima sută de metri.

Cred că putem spune că primul reality-show imobiliar online din România şi-a atins scopul. Noi am arătat că se poate. Iar ei, concurenţii, v-au permis să-i însoţiţi în fiecare pas pe care l-au făcut pe drumul lor spre statutul de proprietari. Aţi mers la bancă împreună cu ei, aţi vizionat nenumărate apartamente şi aţi aşteptat cu emoţie acceptul Fondului Naţional de Garantare.

Imopedia.ro v-a arătat medalia, dar şi reversul ei. Aţi văzut cum trei concurenţi au reuşit să-şi cumpere apartamente în timp record, în ciuda obstacolelor care le-au apărut în cale, dar aţi văzut şi dezamăgirile şi problemele întâmpinate de ceilalţi şapte.  

Însă cel mai important este că am ajuns până aici împreună, în formaţie completă. Iar evenimentul trebuia sărbătorit. Şi dacă tot suntem în luna cadourilor, Imopedia.ro a găsit cea mai bună modalitate de a mulţumi celor care au pus umărul şi au sprijinit, aşa cum au putut, această campanie: o petrecere la piscină. Ca să facem în ciudă ninsorii care a pus stăpânire pe Capitală.

Concurenţii, ziariştii şi blogerii care au sprijinit această campanie şi reprezentanţii Imopedia şi-au dat întâlnire în costume de baie pentru a sărbători faptul că Goana după casă a intrat în linie dreaptă. Şi că avem deja trei proprietari - Vlad, Ligia şi Florin şi Simona şi Adrian, şi încă doi concurenţi care aşteaptă să semneze contractele - Răzvan şi Ana şi Paula şi Marius.

Petrecere la piscina hotelului RIN

Dar concursul nu s-a sfârşit încă. Iar timpul rămas este suficient pentru ca ceilalţi cinci concurenţi să reuşească să-şi găsească apartamentul la care visează. În ceea ce priveşte clasamentul, deocamdată nu cunoaştem decât preferinţele publicului. Se ştie însă că juriul va avea ultimul cuvânt. Aşadar, oricare dintre cei zece concurenţi care aleargă în Goana după casă poate câştiga marele premiu: un dormitor în valoare de 2000 de euro oferit de Mobexpert.

Imopedia.ro le doreşte tuturor vacanţă plăcută şi sărbători fericite! Multă bafă concurenţilor care încă aleargă după casa din vis!

Vezi lista de concurenti in GDC.

 

18 December 2009