Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Se dă drumul la circulaţie pe autostrăzile Soarelui şi Bucureşti-Ploieşti

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2660

Autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3) şi tronsonul Cernavoda-Medgidia al Autostrăzii Soarelui (A2) vor fi inaugurate joi, cu o zi mai devreme. Atenţie, însă, traficul se va desfăşura cu anumite restricţii. La evenimentul de deschidere vor fi prezenţi premierul Victor Ponta şi ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi.

sursa: zf.roMinisterul Transporturilor a anunţat iniţial că va deschide circulaţia pe cele două autostrăzi pe 20 iulie. S-a decis însă ca această dată să fie devansată cu o zi.

Pe tronsonul Cernavodă-Medgidia, traficul se va desfăşura pe un singur sens, în regim de drum naţional, iar şoferii sunt obligaţi să nu depăşească viteza de 80 de km/h.

Autostrada Cernavodă-Medgidia (20,5 kilometri) era pe jumătate construită la 1 iunie, potrivit datelor furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), lucrările Autostradă din Vestul României, construită la standarde demne de Vestul Europei. Proiect gata cu 9 luni înainte de termen? Construcţia de autostrăzi din România este caracterizată de o permanentă întârziere a lucrărilor. Autostrada Timişoara-Lugoj, ar ... au avansat apoi foarte repede. Acest tronson este unul destul de controversat. Şi asta pentru că anul trecut, Ministerul Transporturilor a decis să rezilieze contractul cu firma constructoare Colas, din cauza nerespectării termenelor de execuţie. Ulterior, construcţia acestui tronson a fost atribuită consorţiului Max Boegl-Astaldi, valoarea contractului ajungând de circa 116  milioane euro.

Tot de mâine, vom putea ajunge la Ploieşti pe autostradă, de pe centura Capitalei, din dreptul localităţii Ştefăneştii de Jos.

Autostrada Bucureşti-Ploieşti trebuia  finalizată în urmă cu doi ani, în 2010, însă termenul a fost amânat de mai multe ori. La construcţia acesteia lucrează doua firme, împărţite pe două sectoare: Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, pentru tronsonul Bucureşti-Moara Vlăsiei, şi Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa, pentru tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti.

CITEȘTE ȘI Drumurile pot fi construite mai rapid, cu legi noi. Aşa se apără Ministerul Transporturilor Ritmul lent, proverbial deja, cu care se construiesc drumurile în România, ar putea fi schimbat, cu un nou set de legi. Aceasta este ... Drumurile pot fi construite mai rapid, cu legi noi. Aşa se apără Ministerul Transporturilor


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video