Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Se înăspresc regulile pentru agenţii imobiliari

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3463

Nimeni nu poate să devină agent imobiliar dacă nu are o diplomă de specialitate. Nimeni nu poate să facă publicitate imobiliară, în afara proprietarului sau a împuternicitului acestuia. Agentul imobiliar trebuie să îşi ştie bine atribuţiile, drepturile, dar şi responsabilităţile faţă de client. Iar toate aceste lucruri vor deveni obligatorii printr-un act normativ la care deja se lucrează.

Sursa: juridic.bvbusinessconsulting.roIniţiatorul este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar lui i s-au alăturat şi reprezentanţi ai domeniului imobiliar, precum Unde te muţi, dacă vrei un cartier de top la preţuri accesibile? Titan pare să aibă un statut privilegiat între cartierele muncitoreşti. Cu o primărie de sector care se implică activ în amenajarea ... agenţia Century 21.

Atribuţiile agentului imobiliar urmează să fie stabilite prin lege după ce va fi adoptată hotărârea de guvern privind bunele practici în domeniul imobiliar. Momentan, aceasta este doar în stadiul de proiect, iar modificările pot fi sugerate de oricine doreşte pe Blogul Consumatorului de Imobiliare, care poate fi accesat la www.imopedia.ro/gabriel.alexandru/.

De asemenea, această iniţiativă va fi detaliată la 15 Aprilie - Ziua Agentului Imobiliar IMOPEDIA.ro dă tonul pe piaţa imobiliară. Din nou. Anul trecut am decretat 15 aprilie „Ziua Agentului Imobiliar" şi am sărbătorit acest lucru ... Ziua Agentului Imobiliar, un eveniment premium organizat de IMOPEDIA.ro în 15 aprilie 2010.

O asemenea schimbare este menită să crească nivelul serviciilor din acest domeniu şi să protejeze părţile implicate în proces, prin implementarea standardului european al serviciilor imobiliare. Un prim pas în acest demers a fost înfiinţarea unui grup de lucru care are în vedere reglementarea activităţilor de intermediere şi consultanţă imobiliară.

"Participarea la acest proiect vine ca o recunoaştere a standardelor profesionale pe care CENTURY 21 România le-a impus pe piaţă încă de la înfiinţare, aliniate reţelei globale. În plus, poziţia de Francizor Master ne determină să punem clientul pe primul loc, lucru pe care dorim să îl obţinem şi prin contribuţia noastră la elaborarea actului normativ în cauză. Tocmai de aceea, în luna martie, am lansat Blogul Consumatorului de Servicii Imobiliare, unde fiecare persoană interesată îşi poate aduce contribuţia la reglementarea pieţei serviciilor imobiliare", a declarat Gabriel Alexandru, Vicepreşedinte CENTURY 21 România.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video