Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Sediul Parlamentului European din Strasbourg devine centru de testare şi tratare a COVID-19

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 856

Sediul din Strasbourg al Parlamentului European va fi transformat în centru de testare și tratare a COVID-19. Anunțul a fost făcut de președintele instituției, David Sassoli.

sursa foto: https:/ro.sputnik.md/International/20200407/29792942/Parlamentul-European-de-la-Strasbourg-devine-centru-de-depistare-i-consultan-COVID-19.html„În cooperare cu autoritățile franceze, am pus la dispoziție sediul Parlamentului European din Strasbourg pentru a fi transformat în centru de testare și tratare a COVID-19. Vrem să fim alături de orașul gazdă și de cetățenii săi în această perioadă dificilă”, a scris Sassoli pe Twitter.

Potrivit euronews.com, Roland Ries, primarul din Strasbourg, a spus că este profund mișcat de acest anunț. Ries a apreciat această decizie ca fiind un "gest umanist".

Sediul din Strasbourg al Parlamentului European este compus din cinci corpuri, localizate în Cartierul European. Clădirea principală este „Louise Weiss”, care a fost inaugurată în 1999.

Hoteluri și pensiuni puse la dispoziția autorităților în lupta cu noul coronavirus

În România, după ce a închis toate unitățile de cazare pentru cel puțin două luni, COVID-19 a transformat multe hoteluri și pensiuni în unități de carantină.

Astfel, persoanele care intră în țară în perioada stării de urgență sunt plasate în carantină instituționalizată. Cu alte cuvinte, aceste persoane sunt cazate în hoteluri și pensiuni din toată țara, care au fost puse la dispoziția autorităților.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video