Daniela Drăghia, şefa Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, şi-a luat o casă de cinci ori mai scumpă decât veniturile declarate pe un an, se arată într-o anchetă a publicaţiei TIR Magazin. Mai mult, investigaţia sugerează că Drăghia deţine o vilă somptuoasă, nedeclarată.

20397-sef_drumuri_b20301e23f.jpgRevista TIR Magazin a realizat o investigaţie al cărei personaj principal este Daniela Drăghia, directorul interimar al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drunuri Naţionale din România (CNADNR), pornind de la declaraţia de avere a oficialului. Unul dintre cele mai interesante elemente ale anchetei se referă la un apartament din Constanţa, cumpărat, în 2009, cu o valoare de impozitare de 215.296 de lei.

Conform declaraţiei de avere, în 2009, Drăghia a câştigat 40.000 de lei. "Cu alte cuvinte, actuala interimară de la şefia CNADNR a cumpărat, în anul 2009, un apartament pentru care a plătit o sumă de cinci ori mai mare decât cea pe care a câştigat-o", arată revista. Mai mult, TIR Magazin a surprins-o pe Drăghia într-un set de imagini, în comuna Cornetu. În articol se precizează că aceasta ar avea în localitatea ilfoveană o vilă trecută pe numele altcuiva.


Sursa

18 August 2011