Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Pro TV, ca, in opinia sa, RA-APPS ar trebui sa fie privatizata, mentionand ca cei care locuiesc in imobilele din patrimoniul regiei le pot cumpara, la pretul pietei, avand in acest sens prima optiune, potrivit Mediafax.

14368-triumf.jpgSeful statului a vorbit despre optiunea sa privind privatizarea RA-APPS in contextul unor discutii despre posibila vanzare pe bursa a unor companii de stat sau a unor parti din actiunile acestora.

"As privatiza RA-APPS", a spus Basescu. "Aici ne lovim de o problema demagogica. Foarte multi vor spune: dar cei care n-au fost scosi din casa si nu mai au dreptul ... ce facem?

N-o sa ne impiedicam la sfarsit de povestea asta. Pentru ca, intr-adevar, se duc in instanta si nu poti sa-l evacuezi, n-o poti vinde la licitatie.

Daca sta acolo, sa o cumpere, la pretul pietei, daca vrea sa ramana acolo. Are prima optiune. Asta-i pretul pietei, cumpar-o, nene (...) n-o cumperi, te evacuez si o vand, oricum o vand la licitatie", a spus el.


Sursa

18 October 2010