Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Simona Halep joacă în imobiliare: sportiva preferă investițiile în hoteluri

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 7372

Simona Halep a urmat modelul de business adoptat și de alți sportivi notorii: investițiile în hoteluri. Recent, numărul 2 mondial în topul WTA a cumpărat un hotel de patru stele, chiar la intrarea în Poiana Brașov, dar și un hotel situat în municipiul Brașov. Pensiunea este o proprietate spectaculoasă, încărcată de istorie. Un loc exclusivist prin numărul redus de camere, dar totuși accesibil, pentru cei care vor să se cazeze într-un loc încărcat de istorie. 

halepGeorge Copos, Gică Hagi sau Gigi Becali sunt doar câteva dintre numele de marcă din sport care au devenit cunoscute și pentru afacerile din domeniul hotelier. Lor li s-a adăugat acum și Simona Halep, după ce a achiziționat o pensiune, în Poiana Brașov. Este vorba despre o proprietate mică, de doar 24 de camere, dar valoarea nu este dată de suprafață, ci de amenajarea spectaculoasă a locului. Proprietatea în cauză este o adevărată expoziție de obiecte medievale, care ridică la rang de artă medievală fiecare cameră. Desigur, priveliștea este și ea spectaculoasă. Cele mai bune camere au vedere către Masivul Postăvaru și munții Piatra Craiului. Cât despre prețuri, acestea pot ajunge și la 100 de euro de persoană, pe noapte. Totodată, Simona Halep a achiziționat și un hotel în municipiul Brașov, aflat sub aceeași denumire cu pensiunea, și aflat într-o clădire construită în secolul XIX. Suma plătită a fost de două milioane de euro. Marca achiziționată de Simona Halep este Drachenhaus Hotel, și este înregistrată sub numele de Ioana Toth Întreprindere Individuală. Potrivit informațiilor publice ale Ministerului de Finanțe, această companie nu are niciun fel de declarații financiare. Singurele informații adiacente sunt faptul că Ioana Toth mai deține o cafenea din Centrul Vechi al Brașovului și este asociată în compania Solar Business Project din Chichiș, județul Covasna. 

Ascensiunea Simonei Halep a fost fulminantă, ea jucând în prima finală WTA în 2010, iar doi ani mai târziu a intrat în Top 50 cele mai bune jucătoare ale lumii. În 2013 a primit distincția „WTA’s Most Improved Player”, prima jucătoare română care a primit acest titlu din 1978, când Virginia Ruzici a avut aceeași performanță. În 2014, Halep a urcat pe locul 3 mondial în WTA, iar în prezent este numărul doi mondial. În urma performanțelor sportive ale acestori ani, Simona Halep a cumulat o avere estimată la 19 milioane de dolari.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video