Abilităţile sociale au o importanţă crucială în viaţa profesională, iar orice business poate fi optimizat cu ajutorul tehnicilor de marketing şi comunicare. În cadrul Zilei Agentului Imobiliar, IMOPEDIA.ro îl prezintă pe Ami Grünberg, specialist în business coaching, trainer reputat pe plan internaţional şi co-fondatorul Grupului Grunberg.

29782-1.jpgCel mai important eveniment imobiliar al anului se apropie cu paşi repezi. Renumele Zilei Agentului Imobiliar nu provine numai din faptul că reuneşte cei mai importanţi jucători din piaţă, dar mai ales pentru trainingurile ţinute de personalităţi faimoase. Participanţii la ediţia din 2013 vor avea ocazia să îl cunoască personal pe Ami Grünberg, specialist cu o vastă experienţă de împărtăşit, sub sloganul Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva.

Ami Grünberg este unul dintre cei mai apreciaţi traineri în business coaching, pe plan internaţional, ce promovează importanţa abilităţilor sociale nu numai în viaţa personală, ci şi în viaţa profesională. Ami Grünberg este co-fondatorul organizaţiei ce îi poartă numele, companie internaţională ce oferă servicii în real estate, investiţii, strategie şi consultanţă de marketing, analiză de sistem sau comerţ internaţional. De asemenea, specialistul israelian conduce „Grundberg Institute for Excellence”, una dintre diviziile grupului.

Ami Grünberg este consultant senior în strategie de marketing, precum şi specialist în Soft Skills, domeniu ce analizează modalităţile de a aplica în business abilităţile sociale, pentru a optimiza lucrul cu oamenii. Aptitudinile de comunicare, spiritul de echipă, capacitatea de rezolvare a problemelor, abilităţile de prezentare sau de negociere – acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile promovate de Soft Skills.

  • Grünberg deţine diplomă de master în Programare neuro-lingvistică (NLP – Neuro Linguistic Programming)
  • Specialistul israelian ţine discursuri despre importanţa inteligenţei emoţionale sau a gândirii pozitive, atât în viaţa personală cât şi în viaţa profesională
  • În cadrul Universităţii Bar Ilan, Grünberg a deţinut poziţia de manager al Centrului de Studiu al Soft Skills

Fondatorul Grupului Grünberg predă cursuri şi dirijează wokshopuri pentru companii şi organizaţii locale sau internaţionale, pe diferite teme, printre care: arta vânzărilor, managementul timpului, arta prezentării, motivaţie, leadership, comunicare eficace, inteligenţă emoţională, gândire creativă, aptitudini de negociere, managementul stressului etc. Dintre companiile care au beneficiat de serviciile sale de training şi marketing fac parte şi Philips, Electra, Miele, Euroest, ambasada SUA în Israel, etc.

CITEȘTE ȘI: Vino la ZAI şi învaţă de la cei mai buni! IMOPEDIA aduce la Bucureşti un nou trainer de clasă

 

26 March 2013