Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Şoselele Iancului şi Pantelimon, închise pentru modernizare. Află când şi ce schimbări se vor face.

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5838

Două dintre cele mai mari bulevarde bucureştene, şoseaua Iancului şi şoseaua Pantelimon, vor fi închise pentru refacere radicală. Acest lucru urmează să se întâmple în perioada imediat următoare, iar termenul de finalizare nu este încă unul bine determinat. Cert este că Primăria Bucureşti va aloca 70 de milioane de euro pentru unul dintre cele mai importante Proiectul telegondolei Bucureşti, respins de Primăria Bucureşti Proiectul Telegondolei din Bucureşti a fost respins, pentru moment, de Comisia Tehnică de Urbanism de pe lângă Primăria Bucureşti. Lista cu ... proiecte de dezvoltare ale infrastructurii Capitalei.

Modernizare Șoseaua PantelimonLucrările de modernizare ale celor două artere de circulaţie vor începe cel târziu în primăvara anului viitor, anunţă oficialii Primăriei Bucureşti. Acestea ar putea demara chiar şi acum, dar nu există încă aprobarea Comisiei de Circulaţie de pe lângă Primăria Capitalei şi nici autorizaţia de construire.

Aşteptăm autorizaţia de construire. Vom începe cel târziu în primăvara anului viitor. Licitaţia pentru alegerea constructorului a fost făcută încă din primăvara anului 2011", spune Mădălin Dumitru, şeful Direcţiei de Infrastructură din cadrul Primăriei Capitalei.

În Pantelimon, apartamentele se vând şi de la o zi la alta Prima Casă 4 a adus în cartierul Pantelimon o realitate care îi bulversează atât pe clienţi, cât şi pe agenţii imobiliari: ... Ce se va schimba în Pantelimon?

Una dintre primele schimbări care vor fi aduse pe şoseaua Pantelimon este separarea tramvaiului de partea de carosabil. Astfel, linia de tramvai de pe mijlocul bulevardului va fi înălţată câţiva centimetri și va fi plantată cu gazon, astfel încât să nu poată urca maşinile.

Pe fiecare sens, bulevardul va avea trei benzi de circulație, iar pentru staţiile de autobuz vor fi construite alveole, în care autobuzele să poată opri fără să deranjeze traficul. O altă schimbare va fi că toate stațiile de tramvai vor fi mai late şi vor avea copertine.

Modernizare Cora PantelimonToate trecerile de pietoni vor fi semaforizate. De asemenea, se vor instala peste tot semafoare inteligente care îşi vor modifica timpii de aşteptare în funcţie de cât de liber sau aglomerat este drumul.

La capătul şoselei Pantelimon, în faţa magazinului Construcţia unui nou magazin Cora în Bucureşti începe în septembrie. Află unde se va deschide! Cora are planuri mari pentru restul anului - o investiţie de 30-40 milioane euro în terenuri. Întreaga suprafaţă de teren va fi folosită ... Cora, va fi construită o staţie complexă, unde vor opri toate mijloacele de transport din zonă. Momentan, este vorba despre autobuze, tramvaie şi microbuze. Când va fi gata noua linie de metrou Pantelimon-Universitate, staţia va fi conectată şi cu acest mijloc de transport.

Ce se va schimba în zona Iancului?

În Iancului, Primăria va încerca să rezolve problema parcărilor ilegale prin construirea de parcări supraetajate construite între blocuri.

Linia de tramvai va fi, de asemenea, înălţata câţiva centimetri, dar noutatea este că va servi şi ca bandă pentru autobuz. Și de data aceasta, staţiile vor avea copertine. Cele două mijloace de transport vor avea staţii comune până la intersecţia cu şoseaua Pantelimon şi orar afişat în fiecare staţie. Deşi vor rămâne în continuare două benzi pe sens, traficul va fi dirijat de semafoare inteligente.

Consorţiul care va executa aceste lucrări este Câştigătorul licitaţiei este format din firmele Tehnologica Radion, TIAB si Via Proiect. Valoarea contractului este de aproximativ 70 milioane euro.

CITEŞTE ŞI: Noul regulament BNR ar putea aduce un nou val de ieftiniri pe piaţa imobiliară Băncile sunt acum în cele trei luni în care trebuie să îşi revizuiască rapid întreaga strategie de vânzări, potrivit ... Noul regulament BNR ar putea aduce un nou val de ieftiniri pe piaţa imobiliară


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video