Spaniolii de la HL1, prin compania Area 10 Eastern World, se afla in discutii cu firma constructoare pentru inceperea proiectelor imobiliare de pe Bulevardul Timisoara din Capitala si din Mogosoaia in aceasta toamna, potrivit reprezentantilor companiei.

Spaniolii de la HL1 au in plan constructia a doua proiecte rezidentialeIn prezent se poarta discutii cu managerul de proiect si cu firma constructoare pentru a demara cele doua proiecte imobiliare de pe bulevardul Timisoara din Capitala si din Mogosoaia in toamna acestui an.

Trebuie sa vedem ce lasam pentru februarie si ce putem incepe in aceasta toamna", a declarat directorul comercial al HL1 pentru Romania, Rodica Lascu, potrivit NewsIn.

Potrivit datelor publicate pe site-ul companiei, constructia la cele doua ansambluri rezidentiale ar fi trebuit sa inceapa anul viitor.

Ansamblul imobiliar de pe bulevardul Timisoara cuprinde un turn de birouri si locuinte cu doua, trei si patru camere.

Pe de alta parte, proiectul rezidential din Mogosoaia se va intinde pe o suprafata de circa 21 de hectare. Reprezentantii companiei nu au precizat valoarea investitiilor in cele doua proiecte.

Sursa

10 June 2009