Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un nou depozit, de 30.000 mp, construit de cel mai mare proprietar de spaţii logistice

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1253

La ieșirea din București pe autostrada A1, cel mai mare proprietar de spații industrial-logistice din România construiește un nou depozit. Deși va fi dat în folosință abia din toamnă, jumătate din suprafața noului depozit din cadrul CTPark Bucharest West a fost deja închiriată de către compania de logistică OTZ.

Un nou depozit, de 30.000 mp, construit de cel mai mare proprietar de spaţii logisticeInvestitorul și dezvoltatorul olandez CTP a început construcția unui nou depozit, în cadrul CTPark Bucharest West, complex logistic aflat în vestul Capitalei. Noua construcție va avea o suprafață de 30.000 metri pătrați, iar 15.000 metri pătrați au fost deja închiriați de compania românească OTZ. Lucrările de construcție au început în primăvara acestui an, urmând a se încheia în septembrie 2016.

„CTP observă o cerere mare pentru restul suprafeței de 15.000 m2 și cred că o vom închiria înainte de terminarea fazei de construcție,” afirmă Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development din cadrul CTP Romania.

Clădirea de clasă A din CTPark Bucharest West respectă standardele BREEAM privind sustenabilitatea clădirilor și încorporează standardele internaționale ale CTP, inclusiv înălțimea de 12 metri la interior și la exterior și iluminatul cu corpuri de iluminat cu LED, mai eficient decât alte surse de lumină.

Complexul logistic aflat la ieșirea din București a fost achiziționat de CTP de la dezvoltatorul Portland Trust, la sfârșitul anului trecut, tranzacție în urma căreia compania cu capital olandez a devenit cel mai mare proprietar de spații industrial-logistice din România. Odată cu inaugurarea noului depozit, CTPark Bucharest West va avea o suprafață construită de 130.000 metri pătrați.

„CTP se străduiește să aducă standardele sale recunoscute pe plan mondial pe piața din România. Vom continua să perfecționăm metodele de construcție și gestionare a depozitelor noastre, iar noi credem că acest lucru va fi apreciat de către clienții noștri internaționali și locali din România,” arată Valeriu Toma, Head of Property Management, CTP Romania.

Marian Orzu a mai arătat că “CTP a avut o dezvoltare rapidă în România în 2015 și noi vom continua să ne consolidăm poziția pe piață. Avem acum spații disponibile în mai multe locații din țară, cum ar fi CTPark Arad, CTPark Deva și CTPark Timișoara.”

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de peste 3,25 milioane mp, iar angajamentul CTP este să crească această suprafață la 5 milioane mp, până la sfârșitul anului  2018.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video