Proiect rezidenţial unic privind amplasarea şi nivelul de lux, ansamblul Spectrum Residences este locul perfect pentru relaxare. Situat chiar la limita dintre Constanţa şi staţiunea Mamaia, la numai 30 de metri de mare, Spectrum Residences este format din cinci blocuri cu apartamente de lux, conceput pentru un nivel ridicat de confort, cu multiple facilităţi pentru locatarii săi.

"Ansamblul Spectrum Residences oferă ca facilităţi piscină de 120 mp, sală de fitness, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, sistem centralizat de ventilare, centrală termică cu gaz amplasată la nivelul spaţiului comunitar. Parcările sunt subterane în sistem simplu sau parklift şi mai are 14 locuri de parcare supraterane pentru vizitatori" spune Elena Enache, reprezentant Spectrum Residences.

Zona în care este amplasat oferă locatarilor toate condiţiile de cinci stele, ieşire pe plajă privată, vedere spre mare. Apartamentele cu două camere au suprafeţe cuprinse între 90 şi 128 mp, iar cele cu trei camere variază între 146 mp şi 226 mp.

Locuinţele cu cinci camere au aproape 340 mp, în timp ce apartamentele duplex au suprafeţe cuprinse între 321 mp şi 327 mp. Fiecare dormitor matrimonial are baie şi dressing propriu, iar livingurile apartamentelor au terase generoase către mare.

„Ansamblul rezidenţial Spectrum se adresează celor cu posibilităţi însemnate care care îşi doresc un apartament de lux pe malul Mării Negre, la Constanţa. Este situat la limita dintre Constanţa şi Mamaia, la 30 de metri de mare" explică Elena Enache, reprezentant Spectrum Residences.

Construcţia ansamblului Spectrum Residences a început în primăvara lui 2006, iar în mai 2009 lucrările erau gata. Investiţia se ridică la 22 milioane de Euro.

Având în vedere perioada dificilă pe care o traversează piaţa imobiliară, dezvoltatorul ansamblului Spectrum Residences vine în întâmpinarea potenţialilor săi clienţi cu oferte avantajoase de plată, avans şi rate direct la dezvoltator, eliminând astfel greutăţile de acordare a creditelor bancare. Pentru mai multe detalii puteţi consulta site-ul www.spectrumresidences.ro.

28 July 2010