Cariera şi familia nu se exclud. Poţi avea o căsnicie fericită şi o profesie care să îţi aducă satisfacţii uriaşe. Iar Speranţa Munteanu este cel mai bun exemplu în acest sens. Are ştate vechi în domeniul imobiliar, în care activează de 17 ani, dar şi o viaţă de familie extraordinară: este căsătorită de 30 de ani, cu un bărbat care a ştiut să-i fie alături la bine şi la rău şi au împreună doi copii: o fiică medic şi un fiu student la psihologie.

Speranţa Munteanu, care ocupă, în prezent, funcţia de senior director la PricewaterhouseCoopers este o persoană echilibrată, care petrece la birou circa zece ore pe zi. Însă în week-end se dedică întru totul familiei.

Nu consideră că a făcut sacrificii pentru a ajunge unde este astăzi, dar dă dreptate englezilor care obişnuiesc să spună "There's no such thing as a free lunch". "Am făcut în viaţă alegeri care au asumat mai puţine resurse pentru opţiunile alternative, dar am avut norocul să pot să fac, în ambele planuri, lucruri care m-au bucurat şi mi-au adus satisfacţii, aşa că nu mă plâng", spune Speranţa Munteanu.

În puţinul timp liber, doamna Munteanu citeşte şi... călătoreşte, alături de soţul său, care i-a înţeles, timp de mai bine de 30 de ani, vorbele şi tăcerile.

Speranţa Munteanu s-a numărat printre acele persoane care au acceptat să stea de vorbă în direct cu cititorii IMOPEDIA.ro şi să ne acorde un interviu amplu, pentru a lămuri câteva dintre dilemele care stăpânesc piaţa imobiliară.

 

 

 

6 March 2010