Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Calea Victoriei devine pietonală, până duminică. Bucureștiul, luminat spectaculos

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1902

Festivalul Luminii animă Capitala pentru patru zile, începând de astăzi. Bucureștenii vor putea admira proiecții spectaculoase, jocuri de lumini, instalații și holograme, pe traseul dintre Biblioteca Centrală Universitară și Piața Națiunile Unite, între 5 și 8 mai, între orele 20:30 și 23:00.

Army of Penguins (DE)Astăzi începe Spotlight – Bucharest International Light Festival, un proiect spectaculos, aflat la cea de-a doua ediție. În perioada 5-8 mai, între orele 20:30 și 23:00, bucureștenii vor putea admira instalații luminoase pe traseul dintre Biblioteca Centrală Universitară și Piața Națiunile Unite. Accesul la acest eveniment este gratuit, iar de-a lungul acestor zile, această parte din Calea Victoriei va deveni pietonală.

„Printre atracțiile din acest an, se numără și video-mapping-ul realizat de Mindscape Studio, Odă Bucuriei, care marchează Ziua Europei (9 mai). Cercul Militar va fi scena unui poem vizual de forme și culori spus pe acordurile lui Ludwing van Beethoven, în a patra mișcare a Simfoniei a 9-a. O altă instalație de neratat este cea  realizată de artiștii români de la Aural Eye Visions Studio, proiectată pe clădirea BCR. Holo face este o hologramă de proporții uriașe, care vă oferă ocazia să controlați chipul unui zeu de lumină, uriaș ca dimensiuni și prezență”, promit organizatorii Spotlight – Bucharest International Light Festival.

Angels of Freedom (ISR)Deschiderea oficială va avea loc de la orele 20:30, în Piața George Enescu, unde va avea loc un show dinamic și captivant: Zoli Toth Project va deschide Spotlight Festival cu un fragment din #COCOON, iar britanicii de la Lords of Lightning vor pune în scenă puterea electricității, la limita dintre realitate și fantezie (eroii fantastici ai acestei instalații folosesc bobina Tesla pentru a-și arunca fulgere).

„Spotlight Festival este o reprezentare perfectă a valorilor și a mesajului pe care ne dorim să le transmitem. În afară de prestigiul și notorietatea pe care le-a câștigat, în afară de artiștii de primă mână pe care îi aduce împreună, Spotlight Festival reușește să pună în lumină lucrurile frumoase care ne înconjoară și ne bucură prin abordări inedite, provocând practic la reinventare! Suntem onorați să fim parte a acestui festival”, punctează Zoli Toth.

Anul acesta, Spotlight stă sub semnul candidaturii orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Prioritățile București 2021, printre care accesul la artă și migrarea evenimentelor culturale din centru spre periferia orașului, se oglindesc și în programul festivalului: Spotlight va fi prezent și în cartierele bucureștene, prin iluminarea arhitecturală a unor clădiri emblematice – Foișorul de Foc, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Statuia geniului „Leul”.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video