Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Stațiunea Saturn va fi modernizată cu bani europeni

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2227

La începutul anului viitor, stațiunea Saturn va fi transformată în șantier.
În cadrul proiectului “Dezvoltare Turistică în Stațiunea Saturn”, străzile vor fi asfaltate, trotuarele vor fi reabilitate, spațiile verzi vor fi reamenajate și va fi amplasat mobilier urban. În plus, vor fi amenajate parcări pe cele patru străzi supuse reabilitării - Lavrion, Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu, dar și pe strada Gala Galaction.

sursa foto: http:/www.nauticamagazine.roProiectul prevede și amenajarea unor piste de biciclete pe  străzile Gala Galaction – Lavrion – Henny Ignatie, dar și crearea mai multor sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului la intersecțiile Lavrion - Corneliu Coposu - Henny Ignatie și Greenport - Henny Ignatie, unde vor fi montate monitoare LED, pe care vor rula informații despre evenimentele care se desfășoară în stațiuni, temperatura aerului, temperatura apei mării etc.

Banii europeni vor fi cheltuiți și pentru achiziționarea și montarea de totemuri și monitoare LED la toate intrările în stațiune, pentru o mai bună vizibilitate, dar și pentru a veni în sprijinul turiștilor. Totodată, spațiul verde va fi reamenajat cu jardiniere, iar în proximitatea acestora va fi montat mobilier urban pentru o mai bună încadrare în spațiul peisagistic din stațiune.

În plus, toate cablurile de pe stâlpi vor fi introduse în tubulatură subterană, va fi refăcut integral sistemul de iluminat public și va fi înființată o stație taxi, pe strada Corneliu Coposu.

”Lucrările în teren vor începe cel mai târziu în primăvara anului viitor, după procedurile legale de licitație pentru contractarea lucrărilor. Investițiile în infrastructură sunt o prioritate pentru noi, de aceea, lucrăm la proiecte de dezvoltare a tuturor stațiunilor aferente Mangaliei, pe care să le punem în valoare prin investiții sustenabile pe termen mediu și lung”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Proiectul va fi finanțat din bani europeni, prin Programul Operațional 2014 – 2020, Axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului; Prioritatea de investiții 7.1.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video