Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Stadionul Steaua va fi parțial demolat înainte de modernizare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 3349

Tribuna oficială, hotelul de cantonament și tribunele pe maluri de pământ de pe Stadionul Steaua vor fi demolate. Aceasta este doar prima etapă a lucrărilor de modernizare, care sunt absolut necesare, având în vedere faptul că la București se vor juca anumite meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

a-inceput-demolarestadionul ghenceaLucrările de demolare, care vor costa peste 6,5 milioane de lei, vor dura trei luni (o lună pentru serviciile de proiectare și două luni pentru lucrările de execuție) și vor fi executate de asocierea CONSTRUCȚII ERBASU S.A. și BS RECYCLING SRL, aceasta fiind singura ofertă depusă în urma procedurii de achiziție publică.

Contractul privind proiectarea, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de desființare a obiectivului de investiții ”Stadion Steaua” a fost semnat de Compania Națională de Investiții (CNI), care a preluat stadionul de la Ministerul Apărării Naționale (MApN), prin protocol de predare-primire, în data de 13 iunie 2018.

Pentru a nu deteriora echipamentele existente, înainte de începerea lucrărilor de demolare, MapN va recupera stâlpii și proiectoarele instalației de nocturnă, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnicheții full height, sistemul de sonorizare și cel de supraveghere video, precum și ascensoarele de la tribuna oficială.

După finalizarea lucrărilor de modernizare, stadionul Steaua va avea o capacitate totală de 30.500 de locuri pentru spectatori, o suprafață desfășurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spații de cazare pentru sportivi (24 de camere), 1.070 mp de spațiu de expunere (muzeu), 980 mp de spații comerciale și restaurant. Durata de realizare a obiectivului este de 25 de luni, iar valoarea totală a investiției este de 301,77 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Modernizarea stadionului Steaua face parte din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, coordonat de CNI, care prevede asigurarea celor mai bune condiții pentru meciurile din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 care vor fi jucate la București.

În prezent, se află în derulare procedurile de achiziție publică pentru lucrări de execuție la trei stadioane: Steaua, Arcul de Triumf și Rapid. Pentru stadionul Dinamo, este în derulare procedura de achiziție privind serviciile de proiectare – studiu de prefezabilitate și studiu de fezabilitate.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video