Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Stare de urgență: se închid restaurantele, sălile de sport și saloanele de înfrumusețare

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 401

Autoritățile de la București au anunțat noi măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19. Astfel, restaurantele, localurile publice, sălile de sport și de jocuri, dar și saloanele de înfrumusețare se închid.

sursa foto: https:/informateca.ro/coronavirus-inchide-restaurantele-salile-de-fitness-saloanele-de-infrumusetare/Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat suspendarea activităților de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice. Aceste localuri își pot continua activitatea prin livrare la domiciliu.

„Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate organizată de: restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop, din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de genul drive-in, room service sau livrare la client”, a precizat  Marcel Vela.

Ministrul de interne a mai spus că „se suspendă toate activitățile culturale, științifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spații închise. O altă decizie se referă la suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise”.

Totodată, autoritățile interzic desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste o sută de persoane în spații deschise. În cadrul evenimentelor organizate în aer liber, care reunesc sub o sută de persoane, distanța între participanți trebuie să fie de cel puțin un metru.

Aceste măsuri vin ca urmare a instituirii stării de urgență în România, începând de luni, 16 martie 2020.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video