Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Statul a vândut un complex hotelier de cinci stele cu 2,5 milioane de euro. Află unde este situat

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1601

2.480.000 euro a încasat statul în urma vânzării Complexului Hotelier Mamaia, aflat în patrimoniul SC Mamaia SA, potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

sursa: capital.roComplexul hotelier este situat în centrul Staţiunii Mamaia, fiind compus din teren în suprafaţă de 2.248 mp şi construcţii: Hotel Mamaia, restaurant şi 2 terase. Hotelul are o capacitate de 66 de locuri de cazare şi este clasificat la 5 stele. Are ca dotări: săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.

Cumpărătorul este Iordache Silviu, persoană fizică, din Bucureşti. Potrivit MDRT, contractul de vânzare - cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.

Anterior acestei licitaţii, Complexul Hotelier Mamaia a mai fost scos la vânzare în 5 şedinţe de licitaţie, fără a găsi cumpărători.

Vânzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din acţiunile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai deţine în sectorul de turism, astfel încât acestea să poată beneficia de investiţiile necesare dezvoltării şi creşterii competitivităţii acestora.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video