Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Statul plătește 25.000 de lei/gospodărie pentru instalarea panourilor fotovoltaice

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2574

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a prelungit cu trei luni perioada de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate, neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice. Astfel, potrivit dispoziției nr. 486/09.07.2019, noul termen limită este 11 octombrie 2019.

sursa foto: https:/www.observatordetimis.ro/2019/04/10/de-miercuri-romanii-pot-cere-25-000-lei-de-la-stat-pentru-a-si-lua-panouri-solare-electrice/Suma alocată acestei sesiuni de finanțare este de 230 de milioane de lei. AFM suportă integral costurile pentru instalarea sistemelor fotovoltaice, în condițiile în care fiecare gospodărie poate primi cel mult 25.000 de lei (inclusiv TVA). Finanțarea acordată de stat este nerambursabilă și va fi acordată eșalonat, în funcție de gradul de realizare a lucrărilor.

O gospodărie poate beneficia de finanțare o singură dată. De asemenea, în cadrul unei sesiuni de finanțare, fiecare solicitant poate depune o singură cerere de finanțare pentru o parte sau pentru toate gospodăriile cuprinse în lista potențialilor beneficiari publicată pe site-ul AFM.

Programul se adresează gospodăriilor izolate, neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice, iar lista unităților administrativ-teritoriale în care au fost identificați potențiali beneficiari a fost publicată pe site-ul AFM.

Scopul programului îl reprezintă creșterea eficienței energetice, îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin producerea de energie electrică din surse regenerabile la locuințele situate la cel puțin 2 km față de rețeaua națională de distribuție a energiei electrice și prin reducerea utilizării combustibililor convenționali.

Taguri: fotovoltaic, amf
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video