Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Străduţă din Capitală, transformată cu ajutorul culorilor (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1722

Ilustraţie dintr-o carte cu poveşti sau proiect artistic al vreunui muzeu european de artă contemporană? Nici una, nici alta, ci o străduţă din Bucureşti, revitalizată cu ajutorul culorilor. Pe singura stradă în trepte din Capitală, au fost pictate clădiri reprezentative ale oraşului, parte dintr-un proiect salutar, intitulat „Bucureşti la scară”.

Bucuresti la scara 1Bucureştiul se poate mândri cu o nouă stradă plină de culoare, la propriu. În apropierea Parcului Carol, strada Xenofon se face remarcată de la depărtare datorită clădirilor reprezentative ale Capitalei pictate pe trepte de către artistul plastic Eva Radu. Susţinut de agenţia Initiative şi de Primăria Sectorului 4, proiectul socio-cultural este intitulat „Bucureşti la scară” şi îşi propune să însenineze ziua trecătorilor.

„Bucureşti la scară este un proiect socio-cultural, destinat bucureştenilor şi tuturor celor care îl vizitează, un proiect care îşi propune să aducă o pată de culoare şi bună dispoziţie locuitorilor din zonă, precum şi celor care ajung întâmplător în zona parcului Carol”, explică reprezentanţii Initiative într-un comunicat de presă.

Cu ajutorul unei palete de culori deschise, care sugerează optimismul şi pofta de viaţă, strada Xenofon a căpătat o nouă înfăţişare, în acord cu vitalitatea şi mobilitatea specifice unui oraş modern. Ideea layout-ului a venit în urma unor brainstorming-uri repetate, principala dorinţă fiind aceea de a marca într-un singur spaţiu locurile exponenţiale ale Bucureştiului.

„Bucureşti la scară este un proiect inedit pentru noi, este pentru prima dată când o agenţie de media are un astfel de demers. Ne-am propus să oferim locuitorilor şi vizitatorilor Bucureştiului un nou loc în care să-şi poată petrece timpul liber şi, de ce nu, să poată găsi o sursă de inspiraţie pentru activităţile lor zilnice”, subliniază Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative. 

AFLĂ  Cum arată Bucureştiul, văzut prin ochii unui arhitect american? Preocupaţi de modernizarea oraşului, tindem să neglijăm construcţiile care dau farmec Capitalei. Proiectele noi sunt întotdeauna binevenite, ... Cum arată Bucureştiul, văzut prin ochii unui arhitect american?

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video