Primii locatari au început să se mute în cadrul complexului Quadra 2 încă de anul trecut. Cristiana Oprea, studentă la Politehnica, în vârstă de 21 de ani, şi-a achiziţionat la sfârşitul verii o garsonieră la Quadra 2 şi a fost chiar prima care s-a mutat în noul bloc după livrare. Cristiana a venit în Bucureşti pentru a urma cursurile Universităţii Politehnica. După un an prin cămine şi altul în chirie, a decis să îşi cumpere o garsonieră.

15852-161126-studenta.jpg„Stăteam cu chirie într-un bloc vechi din Militari şi mi-am dat seama că plăteam pe chirie cât aş fi dat pe o rată la Prima Casă pentru o garsonieră", explica Cristiana. Cu sprijinul părinţilor, care au ajutat-o cu avansul de 5%, Cristiana a aplicat pentru un credit de 39.000 euro şi, începând din noiembrie, s-a mutat în noua ei garsonieră din Quadra 2. „Motivele care m-au determinat să cumpăr, pe lângă faptul că rata era la acelaşi nivel cu chiria, ţin de faptul că este un bloc nou, nivelul de confort este ridicat şi zona este perfectă pentru mine: aproape de facultate, de serviciu, am lângă mine Cora, mall-ul Plaza şi centrul IDM", spune Cristiana.

Conarg Real Estate a finalizat în noiembrie investiţia de 12 millioane de euro în complexul Quadra 2, situat lângă universitaţile Politehnica Bucureşti şi Spiru Haret. Proiectul este compus din 226 de garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 37 şi 51 mp şi 16 apartamente de 2 camere cu suprafeţe de 75 mp. Preţurile pentru garsoniere încep de la 39.000 euro + TVA, iar cele pentru apartamentele de 2 camere, de la 72.000 euro + TVA.


Sursa

5 January 2011