Compania piteşteană Conarg Real Estate, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Răsărit de Soare din Titan, a anunţat că va oferi o reducere de 5% studenţilor care intenţionează să achiziţioneze una din cele 226 de garsoniere din cadrul noului proiect Quadra 2 din zona Parcului Politehnicii.

14069-quadra2-capital.jpgDezvoltatorul mizează pe deficitul de locuri de cazare din Bucureşti, care se ridică în prezent la circa 25-30.000 de locuri, şi speră ca vânzările să urmeze un trend ascendent în ciuda crizei.

„Oferta pentru garsoniere de 39.000 euro, plus TVA, poate fi o alternativă pentru studenţii în anii terminali, care au deja un job şi îşi pot permite o rată de 190 euro prin «Prima Casă», dar şi pentru părinţii bobocilor care îşi pot permite o investiţie în această zonă", a declarat Romeo Căzănescu, directorul Conarg Real Estate.

În prezent, dezvoltatorul a finalizat lucrările de finisaje şi lucrează la partea de amenajări exterioare, urmând să predea proiectul la sfârşitul lunii octombrie. Quadra 2 este amplasat în vecinătatea primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place.


Sursa

5 October 2010