Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Sudul Capitalei are o medie anuală de 1.000 apartamente noi

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5543

Peste o mie de apartamente noi se dau în folosinţă la fiecare 12 luni, în partea de sud a Bucureştiului. Astfel, această zonă a Capitalei (împreună cu oraşul Popeşti Leordeni) se mândreşte cu cea mai intensă activitate imobiliară din Zona Metropolitană. Majoritatea cumpărătorilor se orientează către proiectele noi datorită preţurilor extrem de accesibile, subliniază consultanţii imobiliari din zonă.

sursa: sudimobiliarexpert.roNordul Bucureştiului a cunoscut o dezvoltare deosebită în timpul boomului imobiliar, însă odată cu instalarea crizei, numărul clienţilor cu bugete generoase s-a diminuat considerabil. Cu toate acestea, nevoia de locuinţe a rămas, astfel că Bugetul de 30.000 euro, suficient pentru un apartament nou? Vezi oferte din Bucureşti Apartamentele noi nu mai reprezintă un lux, iar dezvoltatorii care au depăşit vremurile grele au învăţat să se plieze pe nevoile cumpărătorilor ... zonele cu preţuri mici au devenit ţinta dezvoltatorilor interesaţi să îşi continue afacerile. Aceştia s-au adaptat noilor vremuri şi au construit apartamente accesibile categoriei de clienţi cu venituri mici sau medii.

Potrivit statisticilor, în ultimii cinci ani, regiunea cu cea mai puternică dezvoltare imobiliară din Zona Metropolitană a Capitalei este cea de sud, împreună cu oraşul Popeşti Leordeni. Din 2009 încoace, Sudul Bucureştiului a ajuns să se detaşeze simţitor de alte părţi ale oraşului, în ceea ce priveşte construcţia de apartamente cu preţuri mici.

„Sudul Capitalei a început să schimbe harta oraşului încă din anul 2005, iar în prezent, zonele cu cea mai mare dinamică din Capitală sunt Popeşti Leordeni şi Berceni. Anual, aici se finalizează în medie 1.000 apartamente, precum şi un număr considerabil de vile”, declară Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.

Apartamentele noi, la un preţ mai mic decât locuinţele vechi

Cauţi un apartament nou, cu două camere? Vezi oferte din Bucureşti Ansamblurile noi atrag clienţii sătui neajunsurile clădirilor vechi de zeci de ani. Scări de bloc luminoase, lifturi moderne, apartamente aflate la ... Majoritatea cumpărătorilor se orientează către locuinţele noi, din această parte a Bucureştiului, datorită preţului accesibil, în comparaţie atât cu alte cartiere, dar şi cu apartamentele ridicate în urmă cu zeci de ani. Potrivit datelor Sud Imobiliar Expert, o astfel de locuinţă, cu două camere şi suprafaţă de 40-50 mp, este scoasă la vânzare cu un preţ de 45.000-50.000 euro. În acelaşi timp, un apartament nou, cu caracteristici similare, are un preţ de vânzare cu aproximativ 5.000 euro mai mic.

„Probabil că zona de Sud este una dintre puţinele zone din Bucureşti în care apartamentele noi costă chiar mai puţin decât cele vechi. Cele mai căutate apartamente sunt cele cu două camere, care costă până în 40.000 euro. Acest preţ este posibil şi datorită scăderii preţurilor materialelor de construcţii. Să nu uităm că, în urmă cu câţiva ani, acelaşi apartament costa în jur de 60.000-70.000 euro, deoarece costurile pentru ridicarea unui imobil erau mult mai crescute”, subliniază Florin Oprea.

Preţurile mici reprezintă principalul avantaj al zonei de Sud, însă nu singurul – apropierea de Bucureşti îi face pe proprietari să beneficieze de toată infrastructura modernă, în timp ce accesul la mijloacele de transport în comun este extrem de facil, subliniază consultanţii imobiliari care gestionează ofertele zonei.

CITEȘTE ȘI: Criteriul de bază, în construcţia unei case: funcţionalitatea, nu grandomania Un proiect optimizat poate duce la economii de câteva mii sau chiar zeci de mii de euro, la o casă. De asemenea, la achiziţia unei locuinţe, ... Criteriul de bază, în construcţia unei case: funcţionalitatea, nu grandomania


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video