Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Sudul conduce in topul mallurilor din Bucuresti

Publicat: | Autor: Andreea Gladcov, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3979
Mall-urile nu mai sunt de multă vreme simple centre comerciale. Oamenii merg la mall şi dacă vor să vadă un film, şi dacă se întâlnesc cu un prieten la o bere, şi dacă vor să mănânce ceva, să joace bowling sau să-i ducă pe cei mici la un loc de joacă. Iar dacă există cerere, dezvoltatorii nu stau pe gânduri şi vin cu oferte.

Aşa se face că, în Bucureşti numărul mall-urilor a crescut mult în ultimii ani, iar investitorii nu s-au ferit să construiască astfel de centre comerciale la distanţe relativ mici faţă de cele deja existente.

Aşadar, s-a ajuns în situaţia în care unele cartiere au două sau chiar trei mall-uri, iar altele nici măcar unul.

Fără doar şi poate, locuitorii din Berceni sunt cei mai avantajaţi, pentru că au trei mall-uri aproape: Grand Arena, Sun Plaza, care a fost inaugurat anul trecut, şi City Mall, situat la limita cartierului cu zona Eroii Revoluţiei.

Pe locul al doilea în clasament se situează, la egalitate, cartierele Drumul Taberei şi Militari, fiecare cu câte două asemenea centre comerciale. În Drumul Taberei se află Plaza România şi Afi Palace Cotroceni, dealtfel cel mai mare mall din Capitală, care şi-a deschis porţile în 2009. Pe de altă parte, locuitorii cartierului Militari au la dispoziţie Militari Shopping Centre şi Fashion House Outlet Centre.

Poziţia a treia în top este ocupată de cartierele Vitan, Rahova, Băneasa şi zona centrală. În Vitan se află primul mall construit în Bucureşti - Bucureşti Mall, în Rahova există Liberty Centre, în Băneasa - Băneasa Shopping City, iar în centru - Unirea Shopping Centre.

Există însă şi cartiere ai căror locuitori trebuie să parcurgă distanţe mari pentru a merge la mall. Este cazul unor zone precum Crângaşi, Dristor, Pantelimon, 13 Septembrie sau 1 Mai.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video