Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Peste 7 milioane de euro, investiți la Bacău: companie de tâmplărie PVC inaugurează noi facilități de producție

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1154

Unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie termoizolantă din PVC a investit peste 7 milioane de euro în Bacău, cele mai noi facilități de producție inaugurate fiind o fabrică de geam termoizolant și o nouă hală de producție a ușilor secționale rezidențiale și industriale și a rulourilor. Deținător al brandului Barrier, compania Electric Plus anunță astfel încheierea primei etape de dezvoltare.

Peste 7 milioane de euro, investiți la Bacău: companie de tâmplărie PVC inaugurează noi facilități de producțieCompania românească Electric Plus, ce produce ferestre și uși din PVC sub numele de Barrier, a inaugurat astăzi la Bacău noi facilități de producție, a căror construcție a durat 18 luni. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unități/zi, în timp ce secția de uși secționale si rulouri produce 2.000 de unități/lună. Fabrica de geam incorporează cele mai noi tehnologii în domeniu, ceea ce permite execuția unor pachete de sticlă termoizolantă de calitate superioară.

„Investiția pe care o inaugurăm astăzi încheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, început în 2012. Din acest moment, suntem singurul producător din România care poate oferi toată gama de produse de tâmplărie. Investițiile realizate în acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noutățile pe care le anunțăm astăzi ne vor consolida prezența de pe piața românească de profil, deoarece ne dorim să fim prima alegere în ochii consumatorilor noștri și a partenerilor cu care colaborăm”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

În același timp, compania românească a anunțat încheierea unui parteneriat internațional cu firma italiană Beninca Group, cel mai cunoscut producător european de automatizări pentru uși secționale și porți, cu o tradiție de 40 de ani în implementarea soluțiilor inovatoare de automatizare.  

„Parteneriatul dintre companiile noastre implică toate departamentele, astfel încât să putem dezvolta instrumente utile pentru promovarea ambelor mărci în România și pe plan internațional, cu un schimb continuu de informații de piață și de realizare a produselor. Suntem foarte încântați că organizația Barrier a ales să colaboreze cu noi. Grație formării echipelor companiilor noaste, credem că vom ajunge să fim cei mai cunoscuți jucători din domeniul ușilor secționale și al automatizărilor. În plus, parteneriatul încheiat astăzi va duce la o dezvoltare rapidă a brandurilor Beninca Group pe piața românească. Toate acestea, datorită abilităților tehnice și comerciale ale echipei partenerului nostru, Barrier”, a spus Luigi Beninca, Directorul General al Grupului Beninca.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Totodată, compania românească se mândrește cu cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video