Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primul târg imobiliar din 2016: Project Expo aduce promoții valabile numai în acest sfârșit de săptămână

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2135

Cele mai bune oferte imobiliare din București se reunesc, zilele acestea, într-un pavilion amplasat în parcarea centrală din Piața Victoriei, unde se va desfășura târgul imobiliar Project Expo. Dezvoltatorii imobiliari vor expune aici cele mai noi proiecte rezidențiale din Capitală și împrejurimi, locuințele din portofoliu urmând să aibă reduceri de preț valabile între 11 și 13 martie.  

Peste trei sferturi dintre oferte expun locuințe noi (sursa foto: Raluca Joița, imopedia.ro)Cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București și împrejurimi se pregătesc intens pentru acest sfârșit de săptămână, în care se desfășoară primul târg imobiliar al anului. Organizat în parcarea din Piața Victoriei, Project Expo aduce în același pavilion cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, care vor avea prețuri speciale, între 11 și 13 martie.

„S-a văzut de la edițiile trecute că locația a fost foarte apreciată atât de vizitatori, al căror număr a crescut simțitor, cât și de expozanți, încântați că pot ajunge aici cu ușurință din orice colț al Bucureștiului. Numărul participanților este mai mare decât acum un an, însă am observat că aceștia sunt mai circumspecți în ceea ce privește ofertele, din cauza discuțiilor legate de legea dării în plată. Suspiciunea momentului este că va ieși din piață programul Prima Casă. Dezvoltatorii încearcă să găsească variante de finanțare cât mai bune pentru clienți, în contextul în care mulți expozanți cu proprietăți low cost sau mediu spun că aproape 80% dintre locuințe se vând cu ajutorul programului susținut de stat”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Peste trei sferturi dintre oferte expun locuințe noi

Numărul celor interesați de un cămin nou, construit în București sau în împrejurimi, s-a mărit de peste zece ori, în ultimii șapte-opt ani. Potrivit statisticilor portalului imobiliar IMOPEDIA.ro, în perioada anterioară crizei, doar 3% dintre vizitatori erau interesați de o locuință construită recent, procentul fiind în jur de 40%, în prezent. Interesul publicului se reflectă și în ofertele de la Project Expo, subliniază organizatorii, menționând că peste trei sferturi dintre ofertele imobiliare sunt ale unor locuințe care își așteaptă primul proprietar.  

„Această tendință este normală, confortul de a locui într-un cămin nou este mult mai mare. Din fericire, calitatea proiectelor rezidențiale s-a îmbunătățit, în ultimii ani. De asemenea, crescând competivitatea, au scăzut prețurile, astfel că inclusiv clienții cu un buget micuț își pot permite acum să cumpere un apartament nou și de calitate, nu doar cei care vizează un apartament de lux. Mai mult, privind pe termen lung, achiziția unei proprietăți noi poate avea caracter investițional, valoarea acesteia păstrându-se mult mai bine decât în cazul unei locuințe care are deja o vârstă de câteva decenii”, punctează reprezentanții site-ului AnsambluriBucuresti.ro

Respectând tradiția târgurilor Project Expo, toți expozanții vor pregăti oferte speciale, discounturi de preț sau alte facilități care să vină în sprijinul potențialilor clienți. Printre companiile care își aduc cele mai bune oferte la primul târg imobiliar de anul acesta se numără și: 20th Residence, Militari Residence, Carol City, Greenfield Residence, Berceni Rezidential, Palladium Residence, Trend Residence, Tineretului City, New City, New Town, dar și RHI Grup care vine cu posibilitatea achiziției unei proprietăți în sistem time sharing, la Bran.

„Atracția acestei ediții o reprezintă tombolele organizate în cadrul celor trei zile de eveniment, la care se pot câștiga premii pe loc. Toți vizitatorii vor primi un fluturaș cu patru întrebări legate de motivul pentru care trec pragul târgului. În schimbul acestui fluturaș, oricine poate extrage o loz răzuibil, dintr-un bol aflat la standul organizatorilor. Printre premii se regăsesc diverse obiecte de amenajări interioare sau un televizor LG full HD, cu diagonala de 109 cm”, conchide Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Târgul Imobiliar Project Expo se desfășoară în parcarea centrală din Piața Victoriei, între 11 și 13 martie. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00 și 19:00, în zilele de vineri și sâmbătă, în timp ce duminica, programul va fi până la orele 16:00.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video