Piaţa imobiliară de lux nu este îngheţată. Cel puţin asta susţin experţii financiari reuniţi la Constanţa pentru a participa la cel mai mare eveniment imobiliar de la malul mării. Târgul are o gamă variată de oferte: de la vile exclusiviste, mobilă de lux pentru terasele caselor de vacanţă, până la sedii în centre de afaceri sau consultanţă financiară.

13037-tvneptun.jpgŞi pentru ca evenimentul să fie unul inedit, cei care nu pot ajunge la târg, îl pot vizita online. Târgul este destinat în primul rând celor care îşi doresc să îşi achiziţioneze o casă de vacanţă sau o vilă luxoasă într-un cartier rezidenţial din capitală, dar şi pentru cei care vor să îşi cumpere o locuinţă la preţuri modice. Cea mai scumpă ofertă de la eveniment este un ansamblu imobiliar din cartierul Pipera, unde o vilă costă 750 de mii de euro.


Şi ofertele nu se opresc aici. La târgul imobiliar puteţi găsi chiar şi oferte de afaceri, dar şi centre unde vă sunt oferite toate serviciile pentru a vă dezvolta bussines-ul. Aşadar oferte peste oferte în ciuda crizei care a pus stăpânire şi pe acest sector al economiei româneşti. Regata imobiliară este organizată de unul dintre cele mai importante site-uri din domeniu: Imopedia.ro, iar evenimentul poate fi urmărit şi on-line de cei care nu pot ajunge la târgul care va fi deschis până duminică în staţiunea Mamaia.


Sursa

7 August 2010