Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Apartamente mai ieftine cu 4.000 de euro și vile în care te poți muta imediat la târgul imobiliar al sectorului 3

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1182

Mulți dintre cei care vor să achiziționeze o locuință se confruntă cu lipsa timpului și a răbdării necesare pentru vizitarea unui târg imobiliar tradițional. Drept urmare, organizatorii acestor evenimente s-au adaptat și vin cu un nou concept: târguri imobiliare dedicate strict anumitor zone.

sursa foto: imo3.ro

În acest weekend, la Auchan Titan, va avea loc IMO 3, singurul târg imobiliar dedicat exclusiv zonei de est a Capitalei. Astfel, persoanele interesate să cumpere o casă sau un apartament în sectorul 3 din București pot studia pe îndelete ofertele dezvoltatorilor în perioada 21 - 23 septembrie.

Potrivit organizatorilor, dezvoltatorii propun o gamă variată de case și apartamente - pentru orice buget și pentru cele mai înalte pretenții. În plus, pe toată perioada târgului vizitatorii vor beneficia de oferte speciale și promoții.

Apartament în bloc sau vilă?

IMO 3 se adresează atât celor care știu exact ce vor, cât și celor care sunt încă nehotărâți și oscilează între a cumpăra un apartament sau o casă la curte.

Unul dintre cele mai ofertante proiecte este PalladiumResidence, care se află în zona Theodor Pallady și va fi format din șapte clădiri cu locuințe înconjurate de spații verzi și parcuri. Principalele avantaje ale apartamentelor din aceste blocuri sunt apropierea de mijloacele de transport în comun și de centrele comerciale

În plus, persoanele care doresc să cumpere un loc de parcare au de ales între cele aflate la suprafață, care costă 4.500 euro + TVA, locurile de parcare subterane care costă 6.900 euro + TVA și locurile de parcare supraterane, al căror preț este de 6.900 euro + TVA.

Totodată, vizitatorii târgului pot beneficia de un discount de 2.000 de euro pentru apartamentul cu două camere TIP 2 (5 unități) și de o reducere de 4.000 de euro aplicată apartamentelor cu trei camere TIP 5 (5 unități). Oferta este valabilă doar pentru blocul 6, până pe data de 15 octombrie 2018.

Pe de altă parte, cei care își doresc să locuiască la curte ar trebui să studieze cu atenție oferta ansamblului Trend Residence.

Ansamblul este format, în principal, din case (în total vor fi 310), la acest moment fiind disponibile la vânzare două tipuri de vile: Rubin și Smarald. Pentru persoanele care își doresc să se mute imediat în casă nouă, există disponibile la vânzare vile Smarald finalizate.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video