Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Project Expo - noiembrie 2013
Locatia: Sala Palatului
15-17 noiembrie2013-11-15

Cu ce poţi pleca de la un târg imobiliar? Chiar şi cu Revelionul aranjat

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3448

Reduceri de mii de euro, excursii de Revelion, bucătării incluse în preţ sau serviciile unor specialişti în amenajări interioare – oricare dintre acestea poate veni la pachet cu un cămin. Românii interesaţi de o locuinţă găsesc cele mai bune oferte imobiliare la Sala Palatului, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, ce închide anul acesta seria evenimentelor de acest gen.

Cu ce poţi pleca de la un târg imobiliar? Chiar şi cu Revelionul aranjatAlte aparitii ...Project Expo, ultima ediţie din 2013: premieră în cadrul unui târg imobiliarProject Expo şi-a deschis porţile vineri, 15 noiembrie, la Sala Palatului. Vizitatorii regăsesc aici ultimele reduceri ale anului 2013, pachete promoţionale sau premii inedite, până duminică, 17 noiembrie. Cu ocazia aniversării celei de-a 25-a ediţii, organizatorii au pregătit o noutate pentru evenimentele de profil – o zonă dedicată strict închirierilor de locuinţe. Ca de obicei, una dintre cele mai importante condiţii de participare pentru toţi expozanţii este pregătirea unor discounturi puternice sau a unor promoţii speciale.

La standul IMOPEDIA.ro, vizitatorii pot obţine informaţii despre cel mai important centru de informări şi ofertare imobiliară, dar şi despre complexul rezidenţial Melita Residence. Proiectul este promovat în regim de reprezentare exclusivă de către Aisiel Imobiliare, iar clienţii care contractează un apartament până duminică vor beneficia de serviciile unui specialist în amenajare interioară şi de o excursie pentru două persoane în Malta, de Revelion, la un hotel de lux – ambele incluse în preţul locuinţei.

  • Complexul Melita Residence este format din garsoniere, apartamente cu două camere şi duplexuri cu două şi trei camere
  • Suprafeţele construite variază între 38,89 mp şi 225,77 mp
  • Preţurile pornesc de la 42.400 euro + TVA (pentru garsoniere) şi de la 80.400 euro + TVA (pentru apartamentele cu două camere)

Cele mai bune oferte de preţ pentru apartamente şi vile din zona de Sud a Capitalei pot fi găsite în cadrul standului Sud Imobiliar Expert, agenţie de promovează mai multe ansambluri rezidenţiale în reprezentare exclusivă. Numai pe perioada Târgului, clienţii care contractează o locuinţă beneficiază de reduceri de până la 5.000 euro.

  • Garsoniere – preţurile pornesc de la doar 18.000
  • Apartamente cu două camere – preţurile încep de la 29.000
  • Apartamente cu trei camere – preţurile încep de la 45.000 euro
  • Vile – preţurile pornesc de la numai 60.000 euro

Un alt stand la care vizitatorii găsesc oferte atractive este cel al Adora Urban Village: clienţii care semnează un contract de rezervare pe parcursul celor trei zile de târg vor beneficia de un discount de până la 7.000 euro. În plus, cumpărătorii oricărui tip de locuinţă din ansamblul de lângă şoseaua Alexandriei beneficiază de o mini-cameră ce poate avea multiple funcţionalităţi (zonă de luat masa, dormitor sau dressing). Preţul apartamentelor cu două camere pleacă de la 45.900 euro + TVA, iar cel al locuinţelor cu trei camere porneşte de la 62.900 euro + TVA.

Cu reduceri simţitoare speciale pentru Project Expo vine şi EuroInvest, ce prezintă în exclusivitate Barcelona Residence. Clienţii interesaţi apartamentele între 47 mp şi 74 mp, cu preţuri de la 48.000 euro, beneficiază de o reducere de 10%, dacă încheie un contract pe perioada Târgului.  

CITEȘTE DESPRE Servicii extinse, în agenţiile imobiliare: utilităţile, mobila şi maşina, negociate de agenţi În ultimii ani a crescut numărul agenţiilor imobiliare care au înţeles că trebuie să-şi îmbunătăţească simţitor calitatea ... Servicii extinse, în agenţiile imobiliare: utilităţile, mobila şi maşina, negociate de agenţi

 
 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video