Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Târgul Național Imobiliar și-a deschis porțile: 19.000 euro, cea mai ieftină locuință

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2933

A început ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI). De vineri până duminică (15-17 mai), cei aflați în căutarea unei locuințe pot analiza cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, la Palatul Parlamentului. Ca și la edițiile trecute, standul IMOPEDIA este un centru de interes pentru vizitatorii TNI: pe Harta Proprietăților care Contează sunt expuse sute de locuințe, ale căror prețuri au fost special negociate pentru perioada târgului.

Târgul Național Imobiliar și-a deschis porțileCele mai atractive oferte imobiliare ale momentului se reunesc sub același acoperiș, la sfârșitul acestei săptămâni. Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar a început astăzi, la Palatul Parlamentului, unde aproape 120 de expozanți au venit cu circa 24.000 oferte imobiliare. Mai mult, majoritatea expozanților oferă diverse promoții celor care contractează o locuință pe perioada târgului – reduceri și prețuri speciale, precum și diverse cadouri (locuri de parcare, vouchere de mobilier, etc).

„Continuând cei 10 ani de tradiție, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 20 de ediții ale TNI”, punctează Cristina Bercea, organizator TNI.

Harta Proprietăților care Contează: standul nr. 1, locul cu cea mai diversificată ofertă

Primul punct de oprire al vizitatorilor la Târgul Național Imobiliar este standul cu numărul 1, unde este expusă „Harta Proprietăților care Contează”, un concept IMOPEDIA. Aici sunt prezentate în mod inedit sute de oferte imobiliare: locuințe vechi și noi, din toate zonele și sectoarele Capitalei, precum și terenuri dedicate celor interesați să își construiască o casă.

„Am selectat cu atenție cele mai interesante proprietăți imobiliare scoase la vânzare, în acest moment, și le-am expus pe Harta Proprietăților care Contează. Conceptul s-a dovedit unul de succes la edițiile anterioare, atât din punctul de vedere al vizitatorilor TNI, cât și din punctul de vedere al agenților imobiliari. Drept urmare, la standul nr. 1, există oferte pentru toate buzunarele și gusturile – cel mai mic preț este de 19.000 euro, iar cea mai costisitoare proprietate costă 2,2 milioane euro”, explică Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

  • Cea mai ieftină locuință: garsonieră cu suprafața de 31 mp, într-un bloc din 2015 în Berceni, la prețul de 19.000 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Cea mai costisitoare proprietate: vilă din anul 2005, cu suprafața de 635 mp, în zona Kiseleff, la prețul de 2,2 milioane euro (vezi mai multe detalii aici)

De asemenea, vizitatorii pot pleca de la Târgul Național Imobiliar cu vacanța de vară aranjată – tot la standul numărul 1, vor fi expuse oferte de turism pentru Grecia. Atractive nu sunt doar prețurile, ci și destinațiile – potrivit reprezentanților IMOPEDIA, este vorba de zone care nu au mai fost promovate până acum în piața românească.   

Târgul Național Imobiliar (TNI) se desfășoară între 15 și 17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Biletul de intrare costă 5 lei. Vineri și sâmbătă, programul de vizitare este între orele 10:00 și 19:00, iar duminică va fi deschis până la orele 16:00.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video