Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Taxa de pod, mai mare în 2018, potrivit unui proiect de ordin

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2816

Trecerea podurilor Giurgiu-Ruse și Giurgeni-Vadu Oii va fi mai scumpă de anul viitor, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor. Creșterea va fi de un leu, în cazul mașinilor mici, dar poate ajunge la la patru lei în plus pentru camioane. 

pod giurgiuMinisterul Transporturilor propune scumpirea taxei de pod, în cazul podurilor Giurgiu Ruse și Giurgeni - Vadu Oii. Astfel, dacă se va ajunge la implementarea acestor schimbări, o mașină mică va plăti de anul viitor 14 lei pentru a ieși din țară pe aceste rute, față de 13 lei în prezent. Microbuzele de marfă mai mici de 3,5 tone vor achita un bilet de 28 de lei, față de 27 lei în prezent. O scumpire mai importantă se va aplica în cazul camioanelor cu masă maximă autorizată mi mare de 12 tone și cel mult trei axe, care vor plăti 115 lei după aplicarea modificărilor, față de 111 lei în prezent.

În cazul podului Giurgeni-Vadu Oii, sistemul de trecere se schimbă complet. Dacă acum se achită o sumă de 62 de lei prin care se cumpără dreptul de a trece de 62 de ori în decursul unei luni, odată cu aplicarea modificărilornumărul de treceri va fi nelimitat și gratuit, în condițiile unei valabilități a permisului de șase luni. În cazul celorlalte poduri, situația rămâne neschimbată momentan. Proiectul de ordin, prezentat pe pagina de internet a Ministerului Transporturilor, este în dezbatere publică până la data de 28 decembrie.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video