Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Terenurile lui Irinel Columbeanu scoase la vânzare cu 1,5 milioane de euro

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 2721

Un număr de 56 de terenuri achiziţionate de Irinel Columbeanu în anii 2002-2005 situate în comuna Ciolpani (judeţul Ilfov) cu suprafeţe cuprinse între 900 şi 10.000 de metri pătraţi, vor fi scoase la vânzare prin licitaţie de societatea civilă profesională de executori judecătoreşti Dobra, Coşoreanu&Dobra.

sursa: capital.roÎn anul 2009, omul de afaceri era prezent în Top 300 Capital cei mai bogaţi români cu o avere estimată între 35 şi 39 milioane de euro. Averea din acel an îl plasa pe locul 219 din Top 300 Capital, omul de afaceri, pe atunci căsătorit cu Monica Gabor, având în intenţie să construiască şi un hotel la Braşov. În toamna anului 2009, Columbeanu declara reporterilor Capital că deţine în zona Ciolpani aproape 50 de hectare de teren.

A urmat un an greu pentru Columbeanu, iar în 2010 nici nu a mai figurat printre primii 300 Cei mai bogaţi români, averea scăzându-i sub 16 milioane de euro.

Capital.ro informa la finele lunii trecute că Irinel Columbeanu este executat silit, şi în calitate de persoană fizică, dar şi de persoană juridică, prin firmele sale, Turbocim SRL şi Techno Konsult România SRL.

Marfin Bank îl execută silit pe Columbeanu, precum şi pe debitorul Turbocim SRL (fosta SC Construct Materia Columbeanu SRL), reprezentat şi de acţionarul Ovidiu Stroescu, organizând licitaţie pentru vânzarea a trei terenuri în suprafaţă totală de 17.400 de metri pătraţi, situate în comuna Moara Vlăsiei (judeţul Ilfov) şi evaluate la circa 679.000 de lei (151.000 euro), în scădere cu 25% faţă de preţul iniţial. Licitaţia urma să aibo loc astăzi, 26 noiembrie 2012.

De asemenea, tot Marfin Bank execută silit şi 56 de terenuri cu suprafeţe cuprinse între 900 de metri pătraţi şi 10.000 de metri pătraţi, care sunt evaluate în total la peste şapte milioane de lei (1,56 milioane de euro) şi sunt situate în comuna Ciolpani (judeţul Ilfov). Licitaţia cu strigare va fi organizată mâine, 27 noiembrie 2012, la sediul executorilor.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video