Cea de a doua expozitie a editiei de primavara a tIMOn - Targul Imobiliar National si-a redeschis portile  la World Trade Center Bucuresti, in perioada 19-23 martie. Evenimentul organizat de catre Admedia Consulta reuneste in aceste zile, prin 3 expozitii distincte, o oferta imobiliara complexa: 100 de companii imobiliare (developeri si agentii imobiliare) care vor expune peste 150 de proiecte rezidentiale in cadrul carora se vor regasi peste 25.000 de apartamente, peste 1.500 de vile, peste 1.500 de locuinte de vacanta si peste 500 de locuinte in strainatate.

Expozitia din martie, reprezinta a doua etapa a procesului de achizitie a unei locuinte. Peste 35 de companii din domeniul imobiliar, dar si din cel financiar-bancar, vor prezenta publicului o oferta adresata tuturor segmentelor de public interesate de o achizitie imobiliara.  Cea de-a doua editie va prezenta in premiera sapte proiecte rezidentiale a caror valoare investitionala depasesete 50 milioane, au anunţat organizatorii târgului.

Potrivit organizatorilor târgului imobiliar, printre proiectele noi prezentate cu ocazia ediţiei din martie a târgului se numără "Eminescu View", un ansamblu de apartamente şi birouri în zona centrală, pe strada Eminescu. Investitorul, compania Remax Imobiliare, va aloca circa zece milioane de euro pentru construcţia unui imobil, care va cuprinde locuinţe şi spaţii de birouri a anunţat compania Esop, promotorul zonei rezidenţiale a proiectului.

Imobilul va cuprinde 69 de apartamente, cu una, două, trei, patru şi cinci camere, iar termenul de finalizare a proiectului este jumătatea anului 2009. Clădirea va avea opt etaje, spaţiile rezidenţiale vor avea în total 9.500 de metri pătraţi, în timp ce aria alocată birourilor este de 3.500 de metri pătraţi.

Un alt proiect prezentat în premieră la tIMOn este "Ambasador Residence", al cărui dezvoltator este compania Real Total Consult. Investiţia în proiectul care va fi amplasat în Prelungirea Ghencea se ridică la circa 7,2 milioane de euro.  Ansamblu rezidenţial va cuprinde 23 de vile de lux şi 43 de apartamente cu trei camere în vila cu parter şi trei etaje.

Alături de cele două proiecte, compania Light Dimension va scoate la vânzare alte două proiecte noi, Siseşti 208 Residence şi Corbeanca Residence. Primul proiect presupune o investiţie de circa cinci milioane de euro şi va cuprinde 22 de apartamente (opt de două camere, 12 de trei camere şi două de patru camere). Cel mai mic preţ este 110.00 euro, fără TVA, iar cel mai mare ajunge la 425.000 euro, fără TVA.  Pentru cel de-al doilea proiect prezentat la tIMOn, Corbeanca Residence, compania va investi 1,5 milioane de euro în construirea a opt case înşiruite, care vor avea un preţ de plecare de peste două milioane de euro.

În cadrul ediţiei din martie a târgului imobiliar, Princo Grup va prezenta un nou ansamblu de locuinţe, Class Park Târgovişte, care va cuprinde apartamente cu 1-4 camere. Investiţia se ridică la 15 milioane de euro, iar preţurile pornesc de la 49.000 euro şi ajung la 125.000 euro, potrivit dezvoltatorului. Tot cu ocazia tIMOn, dezvoltatorul imobiliar Integral Technic va lansa pe piaţă proiectul Băneasa Happy House, investiţie de circa 12 milioane de euro în construirea a şase imobile cu 42 de locuinţe, iar compania CanServ va scoate la vânzare un proiect de blocuri în Militari (Primăvara Militari), în vecinătatea magazinului Cora Lujerului.

De asemenea, în cadrul tIMOn va fi expus un alt proiect amplasat în zona de sud a Bucureştiului dezvoltat de către Cezar M Construct, dar şi un proiect de tip club privat - Clubul Poiana Soarelui - club în cadrul căruia sunt disponibile către vânzare atât apartamente, cât şi vile dar şi loturi de teren.

În cadrul expoziţiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investiţie de peste patru miliarde euro, însumând aproximativ 22.000 de unităţi locative în Bucureşti, Braşov, Sinaia, Buşteni, Bran, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Constanţa, Costineşti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia şi Sunny Beach (Bulgaria), Spania şi Brazilia. Expoziţia din martie organizată în cadrul tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10-19, iar duminică între orele 10-16, accesul vizitatorilor este gratuit.

Ediţia de primăvară a tIMOn va continua cu expoziţia organizată între 9-13 aprilie, expoziţie la care vor fi prezentate alte 30 de proiecte diferite faţă de cele din februarie şi martie. Începând cu luna mai, tIMOn se va adresa pieţelor locale, urmând ca la sfârşitul lunii să fie organizată cea de-a doua ediţie a tIMOn de Constanţa, iar în iunie prima ediţie a tIMOn de Timişoara, expoziţii urmate de organizarea unor ediţii locale şi în Braşov, Iaşi, Cluj şi Sibiu.

Un eveniment organizat de catre Admedia Consulta - www.ad-media.ro

Sursa

19 March 2008