Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

tIMOn - ANULAT! Organizatorii acuză, Primăria se disculpă

Publicat: | Autor: Razvan Muntean, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 945

20 APR - UPDATE: REPLICA DIRECTORULUI tIMOn, VLAD VLĂSCEANU

IMG 4880Organizatorii tIMOn observa, cu tristete si stupoare, cum Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu loveste in continuare in brand-ul tIMOn si firma Admedia Consulta, continuand sa devalorizeze acest brand. Din declaratiile redundante aparute in media, nu am reusit sa intelegem daca pe 26 februarie sau pe 16 aprilie ar fi fost semnat Protocolul sau daca Protocolul – fara de care evenimentul nu se putea organiza – “era doar o formalitate”.  Cert este ca abia pe 17 aprilie ora 15.30, la 6 ore dupa anularea evenimentului si aparitia stirilor in presa, un reprezentant PMB a anuntat organizatorii ca protocolul este semnat si poate fi ridicat (cf. e-mailului primit la ora 16.36, pe care îl putem pune la dispoziție).

Va amintim ca acum 2 ani tIMOn a anuntat internationalizarea, ca timp de 33 de editii toate proiectele rezidentiale mari s-au lansat la tIMOn si precizam ca, pana de curand, Protocolul se primea cu cel puțin o luna inainte.

 “Imi pare rau ca domnul Badulescu alege sa sfideze un act oficial si, mai ales, sa rezolve politic o problema strict comerciala. Daca se dorea, ar fi existat solutii proactive si amiabile de rezolvare. Declaratiile furibunde la adresa mea personal, a companiei mele si a brand-ului tIMOn, replicile publicate in media care se contrazic de la o ora la alta, de la o zi la alta si de la o publicatie la alta, dar contrazic și documente oficiale și, pe alocuri, chiar și legea, nu sunt, din pacate, decat dovada ca PMB a reusit, sistematic, in doi ani, sa distruga brand-ul tIMOn -Targul Imobiliar National. » (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)

Noi ne cerem scuze Partenerilor si vizitatorilor și le multumim ca au fost alaturi de noi în aceste zile.18 APR - UPDATE: POZITIA VICEPRIMARULUI AURELIAN BADULESCU

badulescuViceprimarul General al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat pentru IMOPEDIA.ro că lucrurile nu stau deloc așa cum menționeaza organizatorii tIMOn, ba mai mult, Primăria Capitalei a dat tot concursul organizării acestui eveniment.

Șirul întâmplărilor relatate de către Aurelian Bădulescu:

- "SC ADMEDIA CONSULTA SRL prin reprezentantul său dl. Vlad Vlăsceanu s-a adresat Primăriei Municipiului București cu o solicitare de a organiza un târg imobiliar. Conform rezolutiei de pe documentele pe care o sa vi le pun la dispozitie (n.r. ne-au fost prezentate spre consultare) puteți observa că de la cabinetul viceprimarului (n.r. Aurelian Bădulescu, împuternicit de către Primarul General), în 17 ianuarie 2018 s-a dat rezoluția cum că solicitarea întrunește elementele de formă și de fond, urmând a fi analizate în Comisia de Ordine Publică a Municipiului București" a declarat pentru IMOPEDIA.ro, Aurelian Bădulescu

- "Tot in documentele pe care vi le-am pus la dispoziție rezultă că în 26 februarie 2018 s-a analizat solicitarea SC ADMEDIA CONSULTA SRL, iar Comisia a decis să aprobe organizarea evenimentului în perioada 17-23 aprilie 2018, iar ca pas ulterior este încheierea unui protocol formal"

- "Tot in aceeasi zi, 26 februarie 2018 se incheie protocolul cu nr. 1590471, semnat inclusiv de către reprezentantul ADMEDIA, Vlad Vlăsceanu, ce ia act de încheierea în două exemplare, dintre care unul i-a fost înmânat dumnealui"

- "Ulterior, dl. Vlad Vlăsceanu înțelege să propage în media lucruri care nu sunt adevărate, încercând să rezolve o problemă ce ține de capacitatea și capabilitatea dumnealui de a organiza acest eveniment, aruncând în curtea Primăriei lucruri care nu ne sunt deloc opozabile."

- "Totodată, conform procedurilor noastre aplicate pentru orice eveniment, dl. Vlăsceanu avea obligația să se prezinte pe data de 17 aprilie la locul pe care l-a solicitat în cerere și care a fost aprobat, să preia în fapt și de drept locația, astfel încât să demareze activitățiile necesare amenajării spațiului. Acesta nu s-a prezentat la locul evenimentului, din contră, a trimis către media acel comunicat de presă."

- "Niciodată organizatorul nu a cerut vreun document suplimentar pe lângă cele pe care deja le avea"

- "Consider că organizatorul avea toate documentele necesare (ce țin de Primarie) pentru a-și desfășura activitatea preliminară evenimentului"17 APR - COMUNCAT DE PRESA

După 11 ani și 33 ediții desfășurate până în prezent, tIMOn - târgul imobiliar național este nevoit să își închidă porțile din cauze independente de voința și capacitatea organizatorilor.

TNI-ANULAT

 Programat a se desfășura între 19-22 aprilie în Piața George Enescu, evenimentul tIMOn - anunțat și promovat încă din februarie nu se mai poate desfășura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei.

 Analizând toate situațiile ivite, organizatorii consideră că, incepând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn, punctul culminant fiind acest moment în care ediția tIMOn de primăvară 2018 nu mai poate fi organizată.

 Întins pe o suprafață indoor de 1200 mp și outdoor de 1800 mp (3000 mp de expoziție în total) tIMOn - târgul imobiliar național a generat un interes crescut din partea vizitatorilor care își doresc achiziția unei locuințe, dovadă fiind cele peste 300 de invitații achiziționate în decurs de numai câteva ore de pe site-ul la data de 16 aprilie. 

 Deși timpul necesar organizării unui eveniment de o asemenea amploare este de câteva săptămâni, am fost puși în situația de a aștepta până în ultima zi, 16 aprilie 2018, emiterea de către Primăria Municipiului București a ”Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, protocol absolut necesar în vederea organizării evenimentului. Am fost puși, astfel, în fața imposibilității de a putea începe amenajarea expoziției (delimitarea prin gard a zonei de expoziție, amplasarea și montajul pavilionului expozițional), dar mai ales am fost puși în imposibilitatea de a asigura siguranța și ordinea publică a evenimentului, în condițiile în care lipsa Protocolului respectiv conduce la imposibilitatea contractării unei companii specializate de pază (aceasta având nevoie de un plan de pază avizat de către Jandarmerie și Poliție, în baza acestui protocol dintre PMB și organizator). 

 

Ca organizator al evenimentului (adunării publice, conform legislației române în vigoare) suntem puși în imposibilitatea contractării unor servicii adiacente (furnizare energie electrică prin branșament  provizoriu, salubrizare, ocupare a domeniului public) în lipsa Protocolului semnat de către PMB și organizator, deși avizarea evenimentului a  avut loc în cadrul unei ședințe a Comisiei de Avizare încă din februarie 2018, în baza unei cereri depuse de către organizator încă de la începutul lunii ianuarie 2018, avizare care ne-a format credința că vom putea organiza evenimentul.

 

În aceste condiții, ca organizatori ai tIMOn - târgul imobiliar național, ne vedem puși în situația ingrată de a comunica partenerilor noștri, furnizorilor de servicii și, mai ales, publicului vizitator că ediția din această primăvară se anulează contrar tuturor demersurilor și activităților noastre de promovare de până acum. Dincolo de resursele materiale și umane implicate, eforturile noastre financiare, ca și eforturile financiare și de timp ale furnizorilor noștri, precum și investițiile de marketing realizate până în acest moment de către Partenerii Expozanți, se dovedesc a fi fost irosite în van, fapt care atrage și o povară greu de purtat pe imaginea evenimentului de referință pentru piața imobiliară din România, urmare a inacțiunii nejustificate a PMB, care este singura responsabilă atât de neorganizarea evenimentului, cât și de devalorizarea mărcii tIMOn.

 ”Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piața Constituției fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. După o pribegie de un an la Arena Națională ne-am întors în centrul capitalei pentru a livra același eveniment de calitate, apreciat atât de vizitatori, cât și de expozanții noștri. În 2018, suntem  nevoiți să renunțăm, independent de voința noastră, deși am așteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condițiile cu care ne-am obișnuit partenerii și vizitatorii. Am fost conștienți că nu putem păstra calitatea evenimentului și condițiile oferite în anii precedenți în lipsa emiterii protocolului din timp, dar lipsa acestuia, fie și în ultima  zi, ne pune clar în imposibilitatea de a mai organiza această ediție în condițiile, formatul și costurile proiectate. Avem de suferit atât noi ca organizatori și brandul pe care l-am creat, cât și Partenerii noștri dar, mai ales, miile de vizitatori tIMOn care, într-un an de incertitudini imobiliare, își doreau o informare cât mai corectă în vederea achiziției imobiliare!” (Vlad Vlăsceanu - director tIMOn - Târgul Imobiliar Național).

 În calitate de Organizatori ai tIMOn, ne dorim ca în materie de evenimente, Bucureștiul să fie al tuturor bucureștenilor și al tuturor organizatorilor de evenimente, iar dacă aproape 2 luni nu au fost suficiente pentru reprezentanții PMB în semnarea unui ”Protocol privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, ne întrebăm retoric: de câte zile este nevoie pentru semnarea unui act ce ar aduce PMB un venit de 137.000 lei?

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video