Ce aduce nou TIMON?


Cam aceasta este alternativa vizitatorilor targului imobiliar care se va desfasuara  in Piata Constitutiei in perioada 18-21 Martie, care trebuie sa stie ca, prima editie TIMON a acestui an si-a propus sa iasa din obisnuitul targ imobiliar, axat doar pe promovarea de locuinte, si sa se transforme intr-un targ extins si la alte nevoi- adiacente, cautarii de locuinte: imbracaminte, incaltaminte, produse traditionale romanesti, un restaurant si o cafenea tip lounge.

Intr-un cuvant, o sarbatoare imobiliara, dupa spusele organizatorilor, cu evenimente destinate relaxarii si petrecerii timpului liber, astfel incat vizitatorii sa aiba posibilitatea sa isi caute casa in liniste, sa faca pauze pe banca sau la o cafea daca este nevoie.

"Toate acestea pentru ca procesul de cautare a unei locuinte trebuie sa fie unul placut, pentru ca pe langa locuinta oamenii mai au si alte nevoi adiacente, precum amenajarea gradinii sau achizitia unei masini, dar si pentru ca bucurestenii merita mai mult decat clasicele expozitii cu standuri si pliante sau pentru ca este timpul ca Bucurestiul sa se alinieze la conceptele europene de targuri si expozitii, al caror cuvant de ordine nu trebuie sa fie niciodata plictiseala,"declara Vald Vlasceanu, Director TIMON.

Tinerii- principalii vizitatorii TIMON

Cei care vor veni in acest weekend in Piata Constitutiei vor fi in mare parte: familiile tinere, tinerii care au in plan o casatorie in viitorul apropiat si tinerii care au in plan relocarea. Cel putin asa spun datele statistice ale TIMON colectate pe parcursul ultimelor editii. Pentru ca ideea de casa noua este strans legata de cea de familie noua, vizitatorii vor avea intrarea gratuita la urmatorul targ din Piata Constitutiei, targul de nunti BE-MARIAGE FEST 2010.

Cat costa TIMON editia XVI?

Investitia totala a targului imobiliar TIMON, se ridica la 500.000 de euro, au anuntat organizatorii evenimentului, expunerea acestuia masurand 5.000 mp." Am fost impulsionati de multiplele semnale de redresare a pietei imobiliare, dar, mai mult decat atat, am vrut sa fie evident pentru toata lumea, ca, in acest an, nu mai vorbim despre o piata moarta sau in redresare, ci de una stabila, intr-o usoara crestere si, sa speram, mai matura si mai profesionista decat in perioada de boom de acum 3 ani," a declarat Vlad Vlasceanu.

Targul imobiliar TIMON va avea loc in perioada 18-21 Martie in Piata Constitutiei de joi pana sambata, de la 10.00-19.00, iar duminica de la 10.00-17.00.




15 March 2010