Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Tinerii medici din România vor avea, de anul viitor, 400 de locuinţe

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 1887

Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Dezvoltării şi Turismului vor colabora pentru construirea, începând din martie 2013, a 400 de locuinţe pentru tinerii medici în Bucureşti şi în judeţele Mureş, Timişoara, Iaşi, Craiova şi Cluj, în baza unui protocol semnat joi de miniştrii Arafat şi Hellvig.

sursa: incomemagazine.roAstfel, în Capitală, vor fi construite 150 de locuinţe, iar în cele cinci judeţe, câte 50. Protocolul de colaborare privind realizarea unor locuinţe pentru specialiştii din Sănătate, în cadrul Programului de construcţie a locuinţelor destinate tinerilor şi implementat de ANL, a fost semnat de ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, şi ministrul Dezvoltării şi Turismului, Eduard Hellvig, precizeaza Mediafax.

"Programul ANL este binevenit pentru tinerii noştri. Cu toate că numărul rezidenţilor este mult mai mare decât posibilităţile acestui program, este un pas care vine în sprijinul lor, să locuiască acolo unde fac pregătirea, cu costuri minime. Lipsa locuinţelor este una dintre problemele majore cu care ne confruntăm. Mulţi medici cer transferul din unităţile unde sunt rezidenţi tocmai din aceste motive locative", a declarat Arafat.

Potrivit ministrului Sănătăţii, şi în alte ţări, centrele cu clinici universitare au astfel de spaţii puse la dispoziţia tinerilor care îşi continuă studiile într-o specialitate. Lucrările pentru demararea construcţiilor vor putea începe în martie 2013 şi vor dura între opt şi 12 luni. Criteriile privind repartizarea locuinţelor vor fi stabilite de Ministerul Sănătăţii. În Bucureşti, primele locuinţe vor fi construite, cel mai probabil, pe platforma de la Fundeni.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video