Dezvoltatorul Tiriac Imobiliare a introdus, incepand din aceasta saptamana, o linie de transport gratuit ce leaga complexul rezidential Residenz, din comuna Chitila de Piata Chibrit, din Bucuresti.

Tiriac introduce o linie de transport gratuit pentru ansamblul din ChitilaMicrobuzul Residenz circula la intervale de circa o jumatate de ora, de luni pana vineri intre orele 07:00 si 19:00, iar sambata intre orele 10:00 si 14:00.

Accesul se realizeaza pe baza cartelelor puse la dispozitie de Residenz pentru locatarii complexului, personalul acestora (n.r.: menajere, bone), operatorii spatiilor comerciale din complex si pentru vizitatorii showroom-ului.

Linia de transport mai poate fi utilizata gratuit de catre locuitorii din zona ai caror copii sunt inscrisi la gradinita deschisa in cartierul Residenz.

Residenz - cartierul german este primul proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, amplasat in nord-vestul Capitalei, in localitatea Chitila. Ansamblul cuprinde 489 de apartamente, de la doua la cinci camere si este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp.

Sursa

19 May 2009