Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vile la preț de garsonieră: ofertele prezentate de IMOPEDIA, în cadrul TNI

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4863

Vineri, 19 mai, este prima zi în care clienții pot să se intereseze direct la standul IMOPEDIA despre una dintre cele mai fierbinți oferte ale momentului: vila cu preț de garsonieră: 24.000 de euro. Spectaculoasa ofertă va fi prezentată la Târgul Național Imobiliar și va fi însoțită și de alte proprietăți remarcabile, la prețuri uimitoare. Indiferent dacă este vorba despre rezidențe sau case de vacanță, de apartamente de lux sau achizitionate prin Prima Casă, clienții de imobiliare pot găsi orice caută pe Harta Proprietăților care Contează, unul dintre cele mai utile instrumente cu care se navighează cu succes piața imobiliară, creat și implementat de către IMOPEDIA.   

targCele mai bune oferte imobiliare din piață se vor găsi la Târgul Național Imobiliar începând de vineri, 19 mai. Ofertele de la această ediție a târgului impresionează atât prin calitate, cât și prin preț, dar trei dintre ele ies în evidență în mod deosebit.

Vila cu preț de garsonieră costă 24.000 euro, doar pe perioada târgului

Prima dintre ele este o vilă cu preț de garsonieră. Este vorba despre o proprietate cu suprafață de 80 mp, care se vinde cu 24.000 de euro. Această ofertă este însă valabilă doar pe perioada TNI, așadar clienții hotărâți vor fi singurii care vor beneficia de acest preț promoțional.

Vilă cu o curte generoasă, la preț economic

O ofertă similară este pentru o vilă cu o curte generoasă, dar cu preț economic. Și de data aceasta este vorba despre o casă de 80 mp, dar care are o curte de 300 mp. Prețul: 32.500 de euro. Și în acest caz este vorba despre o ofertă promoțională, valabilă doar pe perioada târgului.

Case de vacanțe la prețuri relaxante

Pentru cei care deja se gândesc la vacanță, IMOPEDIA le vine în întâmpinare cu o ofertă de cazare ceva mai atipică: o casă de vacanță cu un preț de 4.700 euro+TVA. Astfel, proprietarii pot să facă economie investind o singură dată banii pe care altfel i-ar cheltui pe un hotel, în decursul a câtorva vacanțe. Prețul este valabil doar pentru vizitatorii de la târg.

Târgul Național Imobiliar se va desfășura în perioada 19-21 mai 2017, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea, între orele 10-19. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare, care reunește toți jucătorii importanți ai pieței imobiliare. Vizitatorii vor avea într-un singur loc atât cele mai bune oferte imobiliare, cât și reprezentanți ai instituțiilor financiare, care le pot face oferte de credite, clienții find astfel scutiți de mai multe drumuri în agenții. Vă așteptăm așadar la standul IMOPEDIA.ro, unde veți găsi toate ofertele care contează. 

CITEȘTE ȘI:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video