Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ediția aniversară - 15 ani de TNI - începe în acest weekend

În perioada 4–6 octombrie, la Palatul Parlamentului din București va avea loc o ediție aniversară a celui mai așteptat eveniment imobiliar al anului – Târgul Național Imobiliar (TNI), care împlinește 15 ani și care a ajuns la ediția cu nr. 30 și la aproape 200.000 de vizitatori.
Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1059

Cu această ocazie, a fost lansată prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar – TNI. Astfel, organizatorii vin în ajutorul vizitatorilor cu ultimele noutăți și inovații, oferindu-le acces la informații și la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari.

Poza TNI Timp de trei zile, TNI va deveni locul de întâlnire al celor mai bune companii imobiliare și al principalelor instituții financiare. Printre companiile expozante se numără IMOPEDIA.ro – care va ocupa standul nr. 1, ProCapital Development, Plaza Residence, Premier Rezidential, Pipera Apartments, Nordis Residence, Străulești Apartments și OTP Bank. Astfel, TNI va pune la dispoziția vizitatorilor oferte de case, apartamente, noi sau vechi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri, spații comerciale de închiriat sau de vânzare, oportunități de investiții și servicii complete de consultanță și management.

Președintele mondial FIABCI, domnul Walid Moussa deschide ediție aniversară a Târgului Național Imobiliar! TNI 15 ani se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional. FIABCI este o organizație multidisciplinară fondată în 1951, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele, iar NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume.

Standul Imopedia va găzdui două lansări de proiecte imobiliare care aparțin companiilor High Class Residence și Olympus Residence.

High Class Residence va lansa cea de-a cincea fază (și ultima!) a proiectului dezvoltat în zona Titan - Pallady, unde prețul unui imobil pornește de la 34.400 de euro (plus TVA).

Olympus Residence va lansa cea de-a doua fază a proiectului pe care îl dezvoltă pe Șoseaua Olteniței, în sectorul 4 al Capitalei. Vizitatorii TNI vor regăsi în oferta Olympus Residence diferite tipuri de proprietăți aflate în același condominium - de la garsoniere și apartamente cu două și trei camera, de mai multe tipuri și dimensiuni, până la penthouse-uri și chiar duplex-uri conectate cu terasele prin scări interioare ingenios proiectate.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video