Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Targul National Imobiliar - Septembrie 2014
Locatia: Palatul Parlamentului
26-28 septembrie2014-09-26

TNI, ediția de toamnă: mii de oferte imobiliare, sub același acoperiș

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2089

Târgul Național Imobiliar se va desfășura la Palatul Parlamentului, la acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu numeroase oferte și promoții concepute de dezvoltatori și agențiile imobiliare participante, precum și de câteva dintre cele mai importante instituții financiare prezente pe piața românească.

Standul Nr. 1: Harta Proprietăților Imobiliare reunește cele mai bune oferte imobiliare, în același locAlte aparitii ...Promoții imobiliare, valabile numai pe perioada TNIVineri, 26 septembrie, își deschide porțile cele mai mare târg imobiliar al toamnei. Evenimentul va fi organizat la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea, și va reuni un număr record de expozanți (110 companii). Vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, dar și terenuri din București, Ilfov, litoral sau Valea Prahovei.

„Ediția de toamnă a TNI aduce cel mai mare număr de expozanți din perioada post-criză, sunt mai mulți dezvoltatori care își expun proiectele, unii vin chiar pentru prima dată. Participă și agenții imobiliare, însă cu siguranță domină dezvoltatorii imobiliari. De asemenea, traficul pe site a crescut foarte mult, așa că așteptăm mai mulți vizitatori decât au fost în luna mai”, declară Cristina Bercea, organizator TNI.

  • Cel mai mic preț din cadrul TNI: 16.500 euro (TVA inclus) pentru o garsonieră de 25 mp, complet finisată, cu loc de parcare inclus, situată în Berceni
  • Cea mai scumpă ofertă: 2,5 milioane euro, pentru o vilă cu suprafața de 1.400 mp și curte de 800 mp, din zona Unirii

Întrucât nevoia de locuințe se transformă concret în cerere doar în prezența finanțării, organizatorii au atras la Târgul Național Imobiliar cele mai active instituții bancare. La standurile acestora, vizitatorii vor găsi răspuns la orice întrebări legate de finanțarea procesului de achiziție a unui cămin.

„Numărul băncilor participante este mult mai mare față de edițiile anterioare (iar aici discutăm tot de perioada post-criză). Acestea investesc din nou în promovarea în cadrul târgurilor de profil, scot din nou în față creditul imobiliar. În cadrul târgului desfășurat între 26 și 28 septembrie, vor fi prezente BCR, BRD, ING, Bancpost și Alpha Bank. Mai mult, în cadrul evenimentului, clienții pot fi consiliați chiar la fața locului, în vederea obținerii unui credit”, arată organizatorul târgului de la Sala Palatului.

Standul Nr. 1: Harta Proprietăților Imobiliare reunește cele mai bune oferte imobiliare, în același loc

Cele mai atractive oferte imobiliare din piață se vor regăsi la standul IMOPEDIA.ro, pe „Harta proprietăților care contează”. Aici vor fi expuse în mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din București și din împrejurimi, dedicate tuturor clienților, indiferent de buget – terenuri cu prețuri începând de la 15.000 euro; apartamente noi, complet mobilate și utilate, cu prețuri de la 35.000 euro; spații comerciale în cele mai bune zone ale Capitalei; locuințe de lux, amplasate ultracentral, cu prețuri între 200.000 și 800.000 euro, etc.

„Prin Harta Proprietăților Imobiliare, am plănuit să aducem în același loc oferte din toate zonele Bucureștiului. Ofertele sunt deja selectate și verificate de echipa noastră, iar vizitatorii primesc în timp real informații suplimentare despre ele, din partea consultanților noștri. Prin acest proiect, agențiilor membre IMOPEDIA.ro li se oferă posibilitatea promovării în cadrul celui mai mare târg imobiliar, acestea primind ulterior nenumărate lead-uri calificate”, subliniază Bogdan Severin, director de vânzări în cadrul IMOPEDIA.ro

  • Sute de oferte imobiliare din București vor fi prezentate în mod inedit, la standul numărul 1
  • Harta va conține locuințe din toate zonele și sectoarele Capitalei
  • Apartamente noi și locuințe vechi, cu prețuri pentru toate buzunarele

„Pe Harta Proprietăților Imobiliare se vor regăsi cele mai bune oferte din București, din punct de vedere al raportului calitate-preț, nu din punct de vedere al celui mai scăzut preț. Acest lucru îi va ajuta pe cumpărători să își facă o idee reală despre piață, întrucât aceștia vor putea alege din oferte reale. Pentru această ediție TNI, am avut în vedere profilul vizitatorului, astfel că am ales o ofertă „old market”, într-o zonă bună, dedicată clientului de Prima Casă, care are în vedere și zona, nu doar prețul. Acest proiect este o bună unealtă pentru a le face cunoscut clienților prețul pieței, iar ca partener, mă simt favorizat că sunt acolo, printre expozanți, chiar dacă nu particip la târg”, conchide Claudiu Hațegan, broker/owner Klauss & Partners.

Târgul Național Imobiliar (TNI) se desfășoară între 26 și 28 septembrie 2014, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Biletul de intrare costă 5 lei. Vineri și sâmbătă, programul de vizitare este între orele 10:00 și 19:00, iar duminică va fi deschis până la orele 16:00.

ARTICOLE RECOMANDATE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video