Târgul Imobiliar Project Expo se desfășoară la Palatul Copiilor, între 20 şi 22 septembrie. Vizitatorii sunt așteptați cu cele mai bune oferte ale momentului, cu reduceri de mii de euro şi cu pachete promoţionale. Expozanţii se adresează atât clienţilor cu un buget redus, dar şi cumpărătorilor aflaţi în căutare de locuinţe premium. Intrarea este liberă.

31729-lupa_casa.jpgCa de obicei, organizatorii cer expozanţilor să pregătească discounturi sau promoţii pe perioada târgului, aceasta fiind una dintre cele mai importante condiţii de participare. Astfel, vizitatorii vor găsi reduceri de mii de euro, dar vor beneficia şi de altfel de pachete promoţionale. De exemplu, Militari Residence promite clienţilor care rezervă o garsonieră zilele acestea că va modifica bucătăriile open-space în bucătării clasice, fără niciun cost suplimentar. Reprezentanţii ansamblului NewTown Residence, din Dristor, oferă clienţilor bucătării şi complet finisate şi utilate. Vizitatorii ce vor contracta o locuinţă în Adora Urban Village vor primi cadou mobilierul de bucătărie şi baie, precum şi electrocasnice de bucătărie.

Clienţii aflaţi în căutarea unei locuinţe în Bucureşti şi împrejurimi vor găsi, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, numeroase opţiuni, pentru orice gusturi şi buget. Expozanţii vin atât cu oferte pentru cei care vor să contracteze un credit prin programul Prima Casă, dar şi pentru clienţii care vor să achite în rate la dezvoltator sau pentru cumpărătorii cu buget generos.

Garsoniere:

  • În Militari Residence, preţul unei garsoniere porneşte de la 19.600 euro
  • În Vitan Residence 2, un studio cu o suprafaţă de 36 mp utili are preţul de 49.900 euro

Apartamente cu două camere:

  • În ansamblul Mary Residence, un apartament cu o suprafaţă de 32,1 mp utili are preţul 25.000 euro
  • În Militari Residence, preţurile din această categori încep de la 30.000 euro
  • În Magecon Residence, apartamentele cu două camere au preţuri între 55.000 şi 65.000 euro
  • În adora Urban Village, locuinţele cu două camere tip studio au preţuri de vânzare începând de la 39.000 euro + TVA

Apartamente cu trei camere:

  • În Militari Residence, astfel de apartamente au preţuri începând cu 46.000 euro
  • În Magecon Residence, preţurile pentru această categorie de locuinţe încep de la 119.000
  • În NewTown Residence, un duplex cu trei camere se vinde cu 94.000 euro

Case:

  • În Louisiana Residence, preţul caselor este redus cu 3.000 euro, pe perioada târgului – suprafaţă 105 mp utili, 100 mp teren, preţ 85.000 euro
  • În Evo Residence, discounturile ajung la 5.000 euro – suprafaţă 135 mp utili, curte de 195 mp, preţ 85.000 euro
  • În Sud Invest Villa 2 şi 3, o casă cu suprafaţă de 86 mp utili, 100 mp teren şi loc de parcare inclus are un preţ de 60.000 euro

Vizitatorii pot alege locuinţe din ansambluri deja cunoscute, însă vor găsi şi oferte imobiliare noi. În cadrul Project Expo, vor fi prezentate, în premieră, numeroase ansambluri în zone precum Berceni, Brâncoveanu-Orăşelul Copiilor sau Piaţa Sudului-Olteniţei.

AFLĂ Avantajele crizei: proprietăţi de lux accesibile românilor din clasa medie

 

 

19 September 2013