Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Top 10 – Cele mai bune locuri pentru picnic din lume

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5269

Deşi în România, picnicul este sinonim cu grătarul, la nivel mondial se practică adesea masa în aer liber doar cu o păturică şi un coş cu mâncare. National Geografic a alcătuit un clasament al celor mai bune locuri din lume unde se pot delecta amatorii de petreceri în aer liber.

Huayna Picchu, PeruHuayna Picchu, Peru

De la o altitudine de peste 2.740 metri, panorama către ruinele Machu Picchu taie respiraţia oricui. Deşi este o urcare grea chiar şi pentru turiştii cu o condiţie fizică bună, toate eforturile sunt răsplătite cu imagini de neuitat – valea râului Urubamba şi renumitul oraş al incaşilor. Un grătar ar strica acest peisaj idilic, pe când un coş cu bunătăţi l-ar completa: sandviciuri tradiţionale, cu şuncă peruană, ceapă, chilli şi lime, „udate” cu Inca Kola, băutura care este motiv de mândrie naţională.Milford Sound, Noua Zeelanda

Milford Sound, Noua Zeelandă

Păduri tropicale acoperă stânci abrupte, cascade se prăbuşesc în râuri, iar un turn stâncos de peste 1.200 metri se înalţă deasupra unui fiord – este cea mai cunoscută destinaţie din Noua Zeelandă, cel mai însemnat loc de pe harta turistică, dar şi una dintre cele mai plăcute zone pentru o masă în aer liber. Coşul de picnic trebuie să conţină neapărat biscuiţi tradiţionali Anzac, preparate coloniale de gâscă sau miel, precum şi o sticlă sauvignon blanc de Marlborough.

Roma, ItaliaVila şi Grădina Borghese, Roma, un oraş în care preţul locuinţelor a crescut în ultimii ani Roma este una dintre cele mai atractive destinaţii din Europa, una dintre principalele alegeri ale investitorilor în căutare de o locuinţă ... Roma

Grădinile Vilei Borghese, de lângă Piazza del Popolo, reprezintă peisajul perfect pentru o escapadă în inima oraşului, completată de o masă simplă, dar gustoasă – măsline, pizza bianca, anghinare marinate, salami şi o sticlă de vin roşu. Treptele spaniole duc către grădina în stil englezesc, dar atmosfera este pur italiană, datorită sculpturilor de Bernini şi picturilor de Tiţian, Rafael sau Caravaggio, opere de artă găzduite de Galeria Borghese.Gradina Botanica din Singapore

Grădinile Botanice din Singapore

O pădure tropicală în mijlocul Top 10 – Cele mai vizitate oraşe din lume Fiecare turist îşi alege destinaţia în funcţie de gusturi, preferinţe şi obiceiuri. Cu toate acestea, există anumite oraşe care ... unuia dintre cele mai aglomerate oraşe din lume atrage numeroşi amatori de picnicuri, fie ei localnici sau turişti. Grădinile Botanice din Singapore menţin o colecţie de peste 1.000 de specii şi 2.000 de hibrizi, astfel că reprezintă locul perfect pentru o masă la iarbă verde, mai ales atunci când se desfăşoară şi concerte în aer liber.

Plaja Point Reyes, CaliforniaLitoralul Point Reyes, California

Sălbăticia naturii este ocrotită pe această peninsulă din nordul oraşului San Francisco, pe o suprafaţă de peste 28.000 hectare. Bogăţia vegetaţiei este completată de frumuseţea coastei, ceea ce atrage iubitorii de activităţi în aer liber. Există trasee speciale pentru cei ce doresc să facă sport, în timp ce amatorii de picnicuri sunt îndrumaţi către Farul Point Reyes, de unde pot fi admirate focile-elefant, dar numai din ianuarie şi până în martie.

Gradina Botanica Kirstenbosch, Africa de SudGrădina Botanică Kirstenbosch, Africa de Sud

Kirstenbosch este numele faimoasei grădini botanice de la poalele Muntelui Masă, în apropiere de Cape Town. Bazele rezervaţiei au fost puse în 1913, pentru a ocroti flora unică a Africii de Sud, astfel că aici există numai plante indigene, cu mici excepţii. Kirstenbosch este amenajată pentru numeroase activităţi dedicate iubitorilor naturii – poteci pentru drumeţii, locuri pentru luat masa sau zone de concert. Coşul de picnic trebuie să conţină neapărat o sticlă de vin din Stellenbosch, un sandvici cu biltong (o carne tradiţională uscată şi condimentată), eventual o porţie de carne de crocodil sau un burger de struţ.

Paris, FrantaGrădinile Tuileries, Paris

Jardin des Tuileries reprezintă cea mai importantă şi cea mai veche grădină franceză, creată în 1564, în stil italian, din dorinţa Caterinei de Medici. Fântâni, sculpturi, două muzee şi nenumărate scaune confortabile fac ca această grădină dintre Place de la Concorde şi Muzeul Louvre să fie un spaţiu liniştit pentru luat masa în aer liber. În La Paris cererea de locuinţe depăşeşte oferta. Preţul unei proprietăţi poate ajunge şi la 25.000 euro/mp Piaţa imobiliară pariziană nu cunoaşte termenul de "criză". Vânzările merg aici mai bine ca oricând. Preţurile sunt chiar mai mari ... capitala Franţei se găsesc nenumărate bunătăţi pentru a fi luate la pachet, astfel că recomandările sunt de prisos.

Parcul Naţional Haleakala, HawaiiParcul Naţional Haleakala, Hawaii

Amplasat pe insula Maui, în Hawaii, Parcul Naţional Haleakala se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 134 kmp. Numele Haleakala se traduce prin „Casa Soarelui”, în hawaiană, şi atrage circa 1,5 milioane vizitatori anual. Numeroşi turişti se bucură de masa în aer liber, după care pornesc în drumeţii pe lângă vulcanul adormit.

Insulele Aran, IrlandaInsulele Aran, Irlanda

Acest grup de trei insule din Golful Galway se află de multă vreme pe rutele iubitorilor de picnicuri. Amatorii de plimbări în aer liber îşi aduc gustări cu somon afumat şi pâine neagră, „udate” adesea cu puţin whiskey. În zonă se află câteva dintre cele mai importante vestigii irlandeze, astfel că turiştii sunt motivaţi pentru o plimbare după masă.
Grădina Sculpturii, Washington


Grădina Sculpturii, Washington D.C.

Grădina Sculpturii este o extensie a Galeriei Naţionale de Artă, o zonă unde, pe toată perioada verii, amatorii de picnicuri se delectează cu muzică jazz. O uriaşă fântână circulară menţine spaţiul răcoros în lunile fierbini, iar pe perioada iernii se transformă în patinoar. Pentru picnicuri de ultim moment, cunoscutul Pavilion Café poate fi o bună sursă de aprovizionare.

CITEȘTE ȘI:  Top 10 – Oraşe din SUA cu cea mai rapidă vânzare a locuinţelor În timp ce anumite zone din SUA trec printr-o profundă criză imobiliară, cu un preţ al proprietăţilor în continuă prăbuşire, alte state ... Top 10 – Oraşe din SUA cu cea mai rapidă vânzare a locuinţelorVoteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video