Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Top 10 - Metropole cu plaje faimoase

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4467

Vacanţă la plajă sau concediul într-o metropolă plină de viaţă? Turiştii din toate colţurile lumii se confruntă cu această dilemă, înainte de a face rezervări. Însă există anumite destinaţii care răspund ambelor cerinţe. IMOPEDIA.ro prezintă clasamentul celor mai renumite metropole cu ieşire la mare sau la ocean, alcătuit de National Geographic.

Vancouver Canada10. Vancouver, Canada

Cu peste 2,3 milioane locuitori în zona metropolitană, Vancouver este Top 10 – Cele mai mari oraşe din lume Asia deţine complet şapte dintre cele mai mari oraşe de pe glob, iar pe cel de-al optulea îl împarte cu Europa, în timp ce America ... o metropolă caracterizată de diversitate (52% dintre rezidenţi nu vorbesc engleza ca limbă nativă). Cea mai plină de viaţă metropolă canadiană are zece plaje, pentru toate gusturile – de la locuri preferate de familii, spaţii dedicate iubitorilor de sporturi extreme, zone pentru nudişti sau plaje alese de tinerii în căutare de muzică şi distracţie.

Tel Aviv Israel9. Tel Aviv, Israel

Tel Aviv este unul dintre cele mai occidentalizate oraşe ale Orientului Mijlociu, în totală antiteză faţă de Ierusalim. Nici localnicii şi nici turiştii nu au timp să se plictisească în capitala culturală a Israelului – Tel Aviv are centre comerciale, zone cu restaurante şi baruri, terase pe plajă, festivaluri, petreceri şi activităţi de divertisment la orice oră din zi sau din noapte. Turiştii străini sunt fascinaţi de atmosfera de vacanţă pe care o are acest oraş mare parte din an, motiv pentru care este adesea comparat cu Miami Beach.

Sydney Australia8. Sydney, Australia

Sydney este cel mai mare şi cel mai costisitor oraş al Australiei, metropola în care luxul şi distracţia se ridică la cel mai înalt nivel. Oferta de restaurante, baruri şi cafenele este extrem de bogată, oraşul este înconjurat de numeroase plaje cu cel mai fin nisip, însă plaja Bondi este de departe cea mai populară – zona este preferată cu precădere de către surferi şi de localnici, astfel că exprimă perfect stilul de viaţă australian.

Santa Monica California SUA7. Santa Monica, California SUA

Datorită amplasamentului şi a climatului prietenos, Santa Monica s-a remarcat în rândul staţiunilor încă de la începutul secolului XX. Cu circa 5,6 kilometri de plaje late, cu nisip auriu, briză oceanică şi atmosferă relaxantă, Santa Monica a fost vreme îndelungată un magnet pentru lumea cinematografiei de la Hollywood. În anii ’20, Club Casa del Mar era punctul de întâlnire al starurilor şi mogulilor de la Hollywood, în timp ce în zilele de azi, una dintre cele mai populare plaje în rândul vedetelor este cea a hotelului Shutters on the Beach.

Rio de Janeiro Brazilia6. Rio de Janeiro, Brazilia

Rio de Janeiro este faimos în întreaga lume pentru carnavalurile spectaculoase şi uriaşele petreceri în aer liber, dar şi pentru cluburile de samba şi impresionantele peisaje către ocean. Denumit şi „Cidade Maravilhosa” (Oraşul Minunat), Rio de Janeiro este o metropolă a vacanţei şi a distracţiei, având de-a lungul celor 40 kilometri de coastă plaje pentru toate gusturile, Copacabana fiind de departe cea mai cunoscută dintre ele.

Miami Florida SUA5. Miami Beach, Florida SUA

Situat la vest de Miami, de care este separat prin Golful Biscayne, Miami Beach este oraşul-insulă renumit în întreaga lume datorită plajelor. Florida este statul preferat al americanilor pentru concedii şi vacanţe, iar Miami Beach este un model pentru toate staţiunile din întreaga lume. Oraşul-insulă se bucură de aproape 15 kilometri de plaje, cea mai populară fiind South Beach. Miami Beach este locul preferat al vedetelor şi milionarilor din această parte a Statelor Unite, datorită numărului ridicat de hoteluri de lux, restaurante şi cafenele, precum şi al localurilor de noapte extravagante şi al petrecerilor organizate pe plajă.

Nisa Franta4. Nisa, Franţa

Riviera Franceză a devenit „la modă” datorită reginei Victoria a Marii Britanii, astfel că întreaga aristocraţie europeană a început să îşi petreacă vacanţele aici. Aflată Top 10 - Cele mai sălbatice destinaţii mediteraneene de vacanţă Nu toţi apreciază aglomeraţia de pe plajă din sezonul estival. Cei care nu se încadrează în acest segment şi îşi permit o excursie ... pe coasta Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi, Nisa este supranumită „Capitala Coastei de Azur”. Cu peste 35 de plaje publice sau private, Nisa a reuşit să îşi menţină de-a lungul timpului statutul de una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din lume, fiind în acelaşi timp şi oraşul cu cele mai scumpe proprietăţi din Franţa.

Honolulu Hawaii SUA3. Honolulu, Hawaii SUA

Capitala statului Hawaii, Honolulu este destinaţia turistică ce satisface toate gusturile. Oraş modern, cu restaurante şi localuri selecte, dar şi cu evenimente culturale şi viaţă de noapte bogată, Honolulu este preferat atât de turiştii în căutare de un concediu liniştit, dar şi de amatorii de sporturi extreme. Denumită şi Copacabana a insulelor Hawaii, plaja Waikiki este locul de întâlnire al iubitorilor de surf şi de scufundări, dar şi un loc al petrecerilor de noapte.

Cape Town Africa de Sud2. Cape Town, Africa de Sud

Al doilea mare oraş al Africii de Sud, Cape Town este cea mai populară destinaţie turistică de pe Continentul Negru, marile atracţii fiind Table Mountain şi Cape Point. Actuala capitală legislativă a ţării este renumită pentru peisajele superbe şi pentru cele peste 20 de plaje situate la o distanţă considerabilă una de cealaltă. Clifton este cel mai exclusivist cartier al oraşului, cunoscut pentru proprietăţile elegante amplasate direct pe plajă.

Barcelona Spania1. Barcelona, Spania

Barcelona deţine numeroase atuuri datorită cărora reuşeşte să se menţină constant între primele zece cele mai vizitate oraşe din lume: minuni arhitecturale, peisaje superbe, climatul prietenos, bucătăria tradiţională îmbietoare, numeroase proiecte culturale şi o viaţă de noapte agitată – al doilea mare oraş spaniol ar fi o destinaţie atractivă şi fără plajele cu nisip alb de pe coasta Mării Mediterane. Cea mai populară dintre toate este plaja Barceloneta, refăcută complet cu ocazia organizării Jocurilor Olimpice, din 1992.

CITEȘTE ȘI: Top 10 – Cele mai vizitate oraşe din lume, în 2013 Oraşele Asiei se remarcă din ce în ce mai puternic pe scena internaţională, în diverse domenii, inclusiv în turism. O metropolă ... Top 10 – Cele mai vizitate oraşe din lume, în 2013


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video