Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Top 10 plaje din Thailanda: peisaje care taie răsuflarea

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 7729

Thailanda este un paradis natural, destinația supremă pentru căutătorii plajei perfecte. Cu peste 3 mii de kilometri de coastă și 8 mii de insule tropicale, Thailanda oferă vizitatorilor o varietate uriașă de plaje din care să aleagă. Există plaje liniștite, golfuri izolate, dar și plaje pline de turiști care petrec fără limite. Turiștii pot alege în funcție de preferințe, dar în mulțimea de întinderi de nisip, există categoric plaje preferate de turiști. Agențiile internaționale de turiști au făcut un top al celor mai populare plaje din Thailanda.

Locul 10: Plaja Sairee

10Este una dintre cele mai mici plaje, are aproximativ 1,5 km, dar este cea mai lungă plajă de pe insula Ko Tao, cunoscută și ca Insula Țestoaselor. Plaja este situată în vestul insulei și este căutată în special de pasionații de snorkeling și scuba diving. Zona nu este dintre cele mai dinamice, dar există totuși câteva baruri și cluburi de noapte. Cei care doresc să ajungă pe insulă pot să meargă cu avionul, sau cu feribotul.

Locul 9: Haad Rin

Această plajă se află pe insula Ko Phangan și este cunoscută în toată lumea pentru petrecerea9 numită Fool Moon Party. Mii de turiști se adună lunar pe insulă, într-o noapte cu liună plină, pentru a sărbători acest eveniment dansând toată noaptea. În timpul acestui eveniment, plaja este împânzită cu sisteme de sonorizate imense și plină de petrecăreți. Dar acesta este doar cel mai cunoscut eveniment, petrecerile se țin lanț în fiecare noapte pe această insulă, indiferent dacă este sau nu lună plină. O trăsătură specială a acestei destinații este faptul că se află pe o peninsulă îngustă, iar turiștii se pot bucura atât de răsărit cât și de apusul pe mare.

Locul 8: Plaja Lamai 

8Turiștii care caută un loc mai liniștit se vor bucura de această destinație, care se află în Samui, a doua cea mai mare insulă din Thailanda, după Phuket. Lamai Beach este o plajă cu nisip alb, perfectă pentru relaxare, iar vizitatorii se pot bucura de mai multe baruri și restaurante.

Locul 7: Plaja Hua Hin

Plaja Hua Hin este un loc cu un trecut plin de istorie: inițial a fost amenajată în anul 1920, special7 ca rută de fugă pentru regele Rama VII. În ultimele decenii însă plaja a devenit una dintre destinațiile preferate ale turiștilor. Plaja de 8 kilometri se află în zona palatului Klai Kangwon, care încă este folosit de familia regală, dar este și locul preferat al familiilor bogate și cunoscute din Thailanda. În plus, este o destinație perfectă pentru pasionații de golf, acolo aflându-se cea mai mare concentrație de terenuri de golf din întreaga Thailanda.

Locul 6: Ko Nang Yuan

6Micul Ko Nang Yuan este popular ca destinație de o zi, venind din Ko Tao. Frumoasele lui plaje sunt supraaglomerate astfel uneori, dar peisajele spectaculoase și apele prin care se vede la adâncime fac locuyl perfect pentru snorkeling and scuba diving. Pentru a vizita insula, turiștii care nu s-au cazat acolo trebuie să plătească o taxă de 2.5 euro.

Locul 5: Plaja Patong

Turiștii care doresc să facă mai mult decât să stea la plajă, trebuie să viziteze coloratul și5 aglomeratul Patong, capitala neoficială a Phuketului. Această zonă vibrantă este înțesată cu cluburi de noapte, restaurante, baruri și magazine turistice. Pe plaja lungă de 3.5 kilometri, turiștii întâlnesc la tot pasul vânzători care oferă aventuri de parasailing, jet ski sau alte sporturi în aer liber.  

Locul 4: Hat Pramong 

4Plaja Sunset, care se află într-un golf mic din Ko Lipe, mai este cunoscută și sub numele de Hat Pramong. Este o zonă liniștită care oferă turiștilor experiența Tahilandei din trecut. Momentan, ăn zonă nu este zone de cazare mari. Turiștii se pot bucura de viața simplă din bungalowuri. 

Locul 3: Plaja White Sand

Această plajă este situată în Ko Chang și este o destinație3 perfectă pentru familii. Plajele cu nisip fin și alb fac plaja să fie cea mai populară din Ko Chang, dar este mult mai liniștită decât zonele turistice din Phuket. Posibilitățile de cazare din zona plajei White Sand pornesc de la compelxuri de patru stele și ajung la simple bungalowuri, iar în zonă se găsesc multe restaurante și baruri. Ko Chang is situată în sud-estul Thailandei, aproape de Cambodgia.

Locul 2: Maya Bay

2Superba plajă este situată în Ko Phi Phi Leh, loc faimos pentru faptul că acolo s-a filmat „Plaja”, cu Leonardo DiCaprio. Turiști din toată lumea vin în acest golf, care este protejat din trei direcții de stânci înalte. este de asemenea bine cunoscut pentru condițiile excelente pentru scufundări și snorkeling. Pentru că Phi Phi Leh este un parc național, turiștii trebuie să plătească 2.5 euro ca să intre. 

Locul 1: Plaja Phra Nang 

Plaja Phra Nang este așezată în zona de sud a pensinsulei Railay. Mărginită de stânci, având nisip1 alb și mare de culoarea smaraldului, este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda. Este un loc popular și printre cățărători, fie ei și amatori, pentru că insula este împânzită de instructori dornici să îi inițieze în această activitate.

Taguri: thailanda, plaja, turism
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video