Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Topul celor mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 2050

Capital a selectat 20 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, dedicate clasei medii, şi a realizat un clasament al celor mai bune oferte în funcţie de preţ, locaţie, întreţinere şi facilităţile puse la dispoziţie de fiecare proiect.

sursa: capital.roPrimul criteriu de selecţie al ansamblurilor cuprinse în analiza Capital l-a reprezentat numărul de apartamente. Au fost luate în calcul ansamblurile rezidentiale cu cel puţin 100 de unităţi locative finalizate şi în care se locuieşte deja. Au fost excluse proiectele care oferă spre vânzare doar case sau vile.

Următorul pas l-a reprezentat realizarea unei grile de notare. Aceasta a fost întocmită ţinând cont de preferinţele de achiziţie ale cumpărătorilor bucureşteni, identificate într-o serie de studii de specialitate realizate în ultimii ani. Preţul reprezintă primul indicator în funcţie de care se ia decizia de cumpărare a unei locuinţe, urmat de localizarea proiectului – în această categorie s-a ţinut cont de proximitatea faţă de mijloacele de transport în comun, de spaţiile verzi din zonă şi de distanţa faţă de centrul oraşului – un alt criteriu important este costul de întreţinere sau mentenanţă, care se referă strict la partea de administrare a ansamblului rezidenţial, excluzând consumul individual al apartamentelor, şi nu în ultimul rând, facilităţile puse la dispoziţie în interiorul fiecărui ansamblu.

Trebuie menţionat din start că, în decizia de achiziţie, calitatea materialelor folosite la construire joacă un rol important, însă analiza de faţă nu a putut cuprinde şi acest criteriu din cauza informaţiilor insuficiente venite din partea majorităţii dezvoltatorilor. Datele cuprinse în analiză ne-au fost comunicate de reprezentanţii departamentelor de vânzări ale fiecărui ansamblu rezidenţial în parte.

Grila a fost aplicată pentru fiecare tip de locuinţă, rezultând patru topuri individuale: garsoniere, apartamente cu două, trei şi patru camere.

Clasamentul Ansamblurilor Rezidenţiale cu cele mai bune oferte de pe piaţă în 2012

1. Militari Residence
2. Confort City
3. Cartierul Latin
4. Linda Residence
5. Răsărit de Soare
6. Fundeni Residence
7. Rose Garden
8. FeliCity
9. Cosmopolis
10. Monaco Towers

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video