Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Topul tranzacţiilor cu birouri: jumătate sunt făcute de firme IT&C

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1595

Companii din zona IT&C precum Oracle, TeamNet, Samsung sau Endava, dar şi firme mai mici cu câteva zeci de angajaţi au fost anul acesta cei mai activi clienţi din piaţa de birouri, în condiţiile în care au semnat mai mult de jumătate din cele mai mari tranzacţii, reiese dintr-o analiză a ZF.

sursa: zf.roCele mai mari firme din piaţa de consultanţă imobiliară au intermediat în acest an 19 tranzacţii cu spaţii de birouri mai mari de 1.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă cumulată de 78.000 mp.

Cel mai mare contract a fost semnat de către Raiffeisen Bank, în condiţi­ile în care austriecii îşi vor aduna opera­ţiu­­nile în proiectul Floreasca City de pe bulevardul Barbu Vă­­cărescu, dar, în linii mari, consolidarea sediilor de bănci a luat sfârşit ca urmare a tranzacţi­ilor din perioada 2008-2011.

În condiţiile în care şi operatorii de clinici şi spitale private şi-au domolit în acest an puternic ritmul de extindere, a venit rândul jucătorilor din zona IT să iasă la rampă şi să ocupe clădiri mai noi, mai bune, la chirii rezonabile, în condiţiile în care acest domeniu este printre puţinele ce nu se confruntă cu şomaj, reduceri de salarii sau insolvenţe.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video