Astăzi a fost lansat un proiect de 10.000 de locuinţe pentru tineri. Ministerul Dezvoltării Regionale a ales bulevardul Ghencea, din Capitală, pentru noul cartier ANL. Acesta va fi cel mai mare ansamblu de locuinţe pentru tineri construit de stat în ultimii 20 de ani.

Sursa: eudrea.wordpress.com

Proiectul, anunţat de ministrul Dezvoltării la sfârşitul anului trecut va fi realizat în parteneriat cu Ministerul Apărării şi cu primăriile sectoarelor 5 şi 6. Apartamentele sunt destinate angajaţilor ministerelor Apărării, Administraţiei şi Internelor, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, SRI, Serviciului de Informaţii Externe, SPP, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Ministerului Justiţiei şi Parchetului General.

Udrea speră să scadă preţurile apartamentelor din București

"Cele peste 10.000 de locuinţe care vor fi construite în următorii ani în eco-cartierul din Ghencea - cel mai mare proiect imobiliar din România - ar trebui să genereze scăderea preţurilor apartamentelor din București" a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, ministrul Dezvoltării a declarat că "în ciuda disputelor politice, nu e greu să faci ceva pentru o comunitate", deoarece proiectul este susţinut de reprezentanţii mai multor partide.

La lansarea de astăzi au participat Elena Udrea, Gabriel Oprea, ministrul Apărării şi Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.


18 March 2011