Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a vizitat astazi targul imobiliar Domus Expo Imobiliare din Bucuresti si a declarat ca a venit sa cerceteze piata imobiliara, pentru a vedea daca ANL-ul este competitiv.

sursa:wall-street.ro"Am venit sa cercetam piata. Vrem sa vedem daca ANL-ul este competitiv, pentru ca preturile la apartamente au scazut mult in ultima perioada si vrem sa contractam si noi la un pret real", a declarat Elena Udrea (foto), potrivit NewsIn.

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului le-a urat dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ sa depaseasca cu bine aceasta perioada, aratandu-se increzatoare ca majorarea plafonului de garantii la 75.000 de euro pentru Prima Casa ii va ajuta.

"Le doresc dezvoltatorilor imobiliari sa depaseasca cu bine aceasta perioada dificila. Din discutiile pe care le-am avut astazi (duminica - n.r.) la targ cu dezvoltatorii, inteleg ca ofertele au fost bine primite si au fost facute si contractari", a adaugat Udrea.

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Academia Romana, ca va propune in sedinta de Guvern de miercuri modificarea legii ANL, pentru a permite chiriasilor sa cumpere locuintele prin programul guvernamental Prima Casa.

Udrea a subliniat ca scopul acestei decizii este dublu: acela de a da posibilitatea chiriasilor ANL de a deveni poprietari, dar si de a aduce bani in contul Ministerului Dezvoltarii pentru constructia de noi locuinte.


 

 

Sursa

15 February 2010