Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Udrea va incepe constructia celei mai mari sali polivalente din tara

Publicat: | Sursa: BloomBiz.ro | Numar afişări: 1041

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri, la prezentarea bilantului MDRT pentru 2010, ca in acest an va finaliza aproximativ 130 de sali de sport demarate deja, si va incepe totodata constructia celei mai mari sali polivalente din tara, la Bucuresti, anunta NewsIn.

sursa: bloombiz.ro"Ne propunem sa finalizam aproximativ 130 de sali de sport, toate sunt incepute inainte de mandatul meu si sunt ultimele sali de sport pe care le mai avem in lucru, urmand ca dupa finalizarea acestora sa vedem ce se va intampla mai departe.", a spus Elena Udrea.

In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 MDRT nu a inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului, spune Udrea.

In prezent, sunt in executie 84 de sali de sport, iar 48 vor primi ordin de incepe a lucrarilor in anul 2011.

Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (Onesti, Calarasi si Piatra Neamt). Bugetul alocat anul trecut a fost de 142,67 milioane lei.

"Vom incepe in acest an constructia celei mai mari sali polivalente din tara, in Bucuresti, proiectul se va realiza cu fonduri de la bugetul ministerului si din fondul de rezerva la dispozitia Guvernului. Vom vedea care vor fi costurile in functie de proiect si de locul in care va fi amplasata, pentru ca sunt mai multe variante", a mentionat Udrea.

Ministrul a adaugat ca va incerca sa impulsioneze vanzarile de locuinte ANL, inclusiv prin modificarea reglementarilor.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video