UGL Limited (ASX: UGL) a anunţat astăzi că divizia sa de servicii imobiliare, care cuprinde UGL Services (incluzând operaţiunile Unicco, Equis şi Premas) şi DTZ vor fi reunite sub un singur brand global - DTZ a UGL Company.

26267-ugl-limited-i-dtz-vor-fi-reunite-sub-un-singur-.jpgÎncepând cu data de 5 decembrie 2011 , când UGL a achiziţionat operaţiunile companiei globale de real estate DTZ Holdings plc, cele două firme au funcţionat sub numele UGL Services şi DTZ. Achiziţia DTZ a transformat divizia de servicii imobiliare a UGL într-unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare integrate şi complete (end-to-end) din lume, care operează în toate zonele geografice cheie, având un venit anual de 2 miliarde de dolari.

„Noul brand unic reprezintă o piatră de temelie în implementarea strategiei noastre pentru serviciile de real estate şi reflectă crearea unei companii globale, pe deplin integrate, având o platformă unică ce va schimba lumea serviciilor imobiliare, declara Richard Leupen, Director General şi CEO al UGL. Acesta spune ca păstrarea denumirii (DTZ) recunoaşte puterea brand-ului DTZ, un brand de referinţă în domeniul serviciilor de real estate având o istorie încă din anul 1784, şi capitalizează recunoaşterea la scară largă a capacităţilor de specialist ale DTZ. Prin alăturarea numelui DTZ la identitatea corporate UGL, noul brand beneficiază de puterea financiară a grupului UGL şi reflectă expertiza de lider a companiei în ceea ce priveşte serviciile integrate de facility management .”

DTZ va continua să aibă sediul principal în Los Angeles, SUA, fiind condus de Robert Shibuya, Preşedintele Grupului.

 

Sursa

5 September 2012